13 de març 2013

JÚNIOR "B" MASCULÍ: DERROTA CONTRA EL MINGUELLA

El passat diumenge 10 de març, el Júnior Masculí B del Molins rebia a l’AE Minguella, el qual anava quatre posicions davant del Molins. Tot i així, a l’anada, se’ls havia guanyat en un partit difícil i ajustat.

El partit va començar favorable al Molins, encara que es permetia fallar moltes accions clares i no aconseguia obrir una mica de distància al marcador i la igualtat va durar fins la mitja part, alternant les avantatges al marcador un i altre equip. El rival se'n va anar a la mitja part amb un lleuger avantatge de 3 punts.

Al tercer quart, les coses van començar a no funcionar tot i que el rival en 2 minuts ja tenia el bonus, no vam aprofitar aquesta situació, i fallant davant i sense defensar darrere, es va complicar el partit, fent-lo difícil de remuntar: el parcial va ser de 5-23 a favor dels rivals i això ja deixava una gran diferència al marcador.

L’últim quart va començar amb punts favorables al Molins, però un intercanvi de cistelles i després encadenant errors el partit va tornar a posar-se molt a favor del rival, on van acabar augmentant la diferència final. El resultat va ser de 51-76!