12 de març 2013

SÈNIOR "B" MASCULÍ: VICTÒRIA AMB MALES SENSACIONS



Aquest cap de setmana el Sènior "B" Masculí tenia una prova de foc contra l'Esparreguera, un equip a priori dur i intens. Tothom tenia el gran dubte de si serien capaços d'aixecar cap després de la dura derrota al camp del Begues i la mala imatge de l'equip.

L'inici del partit va estar marcat per la falta de concentració i tensió de gran part dels jugadors d'ambdós equips tot i la vital importància i transcendència que tenia el partit per a l'equip molinenc. Aquest fet es va plasmar al marcador i a la mitja part es va arribar amb el resultat de 31-20, baixa anotació tenint en compte que el Molins és el millor atac de la lliga.

Cal destacar la superioritat física d'alçada, que tenia l'equip local i que no va saber aprofitar en moments claus del partit, donada la poca intensitat a l'hora de demanar la pilota, i la desconcentració en el rebot defensiu que va permetre excessives segones opcions a l'equip rival.

Un cop iniciat el segon temps, l'equip local va plantejar una zona, que tot i que en certs moments va ser desorganitzada, l'Esparraguera no va saber atacar. Això va permetre al Molins obrir una petita escletxa, malgrat que als minuts finals va acabar patint inecessàriament per culpa d'una relaxació en defensa. Finalment, va aconseguir la victòria per un ajustat 51-44.

Ara al Sènior “B” li espera un mes clau on ha de tornar a recuperar el joc que va arrribar a mostrar, i que per tant, és capaç de dur a terme. Això sí, només serà possible amb la implicació de tots i cada un dels jugadors, ja que com diu la dita "LA UNIÓ FA LA FORÇA!!!".

ALBERT GUILLEM (Jugador Sènior "B" Masculí)