10 d’oct. 2013

JÚNIOR FEMENÍ: ESTRENA AMB REMUNTADA IN EXTREMIS!

Diumenge passat el Júnior Femení, que aquesta temporada tornarà a competir a Nivell “A”, va visitar la pista del CN Terrassa “B” a les 16:00h. L’equip havia estat fent una bona pre-temporada des de finals d’agost i només havíem pogut jugar un partit amistós per anar-nos preparant de cara a la temporada.

Tot i això, l’equip va sortir a pista amb ganes d’estrenar la temporada amb una victòria, tot i que, les locals no ho van deixar gens fàcil i arribàvem al final del primer període amb un empat a 12 al marcador.

En el segon període el Júnior continuava amb la seva línia i intentava anotar fàcilment en alguns contraatacs, encara que l’equip contrari feia una bona defensa i recuperaven pilotes fàcilment. Per algunes badades de l’equip vam arribar a la mitja part 27-23 favorable per les locals.

L’equip va tornar a pista amb ganes de guanyar el partit i conscienciades en que no s’havien de perdre pilotes fàcilment, totes havíem de lluitar pel rebot i defensar fort per poder aconseguir la victòria. Tot i estar mentalitzades, el tercer període se’ns va escapar una mica de les mans i teníem grans dificultats per anotar. En canvi, les locals anotaven cada vegada amb més facilitat i va augmentar la diferència de punts en el marcador (41-29, minut 30’).

El nostre equip, tot i haver patit grans badades i no haver estat al 100% en moltes ocasions no es va donar ni molt menys per vençut i en els últims 10 minuts va donar-ho tot a pista i va aconseguir, per fi, anotar fàcil i robar unes quantes pilotes a l’equip contrari que ens va fer retallar distància en el marcador. Finalment, aquest esforç ens va fer arribar a empatar en l’últim minut, i quan faltaven pocs segons, la Míriam Domènech va rebre una falta i va encistellar els dos tirs lliures favorables a l’equip, que ens portaven a la victòria final per 51-53, després d'anotar pràcticament els mateixos punts en el darrer període que en els tres anteriors.
Tot i no haver donat tot el que podíem en aquest partit cal saber que just estem iniciant la temporada i ens queda moltíssim per aprendre i millorar. I si ens esforcem i lluitem pel que volem ben segur que ho aconseguirem, així doncs, cal seguir entrenant amb força i motivades per als següents partits, que no seran fàcils.