29 d’oct. 2013

PRE-MINI FEMENÍ: UN NOU EQUIP


El pre-mini femení s’ha estrenat aquest dissabte al poliesportiu de Molins amb derrota davant Sant Quirze per 5 a 55.

Tot i un inici amb l’equip una mica adormit i amb molts punts en contra, més tard hem demostrat que estàvem disposades a lluitar fins al final i quan hem tret el geni han sortit bones jugades que malauradament pocs cops han acabat en cistella. 

Ens hem de quedar amb la bona cara que ha plantat l’equip, sobretot en els cants d’ànim que s’han sentit sempre des de la banqueta, acompanyades per una grada que ha mostrat sempre el seu suport de manera molt constructiva des de l’inici fins al final. 

L’equip és molt nou, amb moltes jugadores que s’estrenen en lliga i algunes que fins i tot han començat a jugar aquest mateix any, però és un equip on totes compten amb totes i totes aporten a l’equip i de moment això és més important que els punts o les victòries (que ja arribaran). 

Ens quedem amb la millora que s’ha vist al llarg del partit i respecte l’amistós que vam fer abans de començar la lliga. Ara continuarem treballant i millorant, i aviat veureu que no només som un equip, sinó que també podem ser un molt bon equip. 

UN, DOS, TRES, MOLINS! 

MARTA OBEA (Entrenadora Pre-Mini Femení)