2 d’oct. 2013

SÈNIOR "B" MASCULÍ: EL MAL INICI VA MARCAR EL PARTIT

Va ser 15-0 el parcial inicial que ens van endosar uns “Monjos” encertadíssims, contra un Molins que últimament li costa trobar cistella. Tot i així a partir d'aleshores el Molins va reaccionar i va aconseguir salvar el quart amb el resultat de 19-12.

El segon quart també se'l van endur els de casa, el Molins no va dominar el joc, ni es va sentir còmode a pista en cap moment, acabant el quart amb el resultat de 38-29, amb un triple precipitat de Vasili a falta de 5 segons, que ens va donar ales per començar el tercer quart.

Després dels minuts de vestuari, tornàvem a pista amb ganes de fer-ho millor, i va ser aleshores quan el Molins es podria dir que va tenir els seus millors minuts. Una bona defensa i una bona pressió, va fer que recuperéssim moltes pilotes i aconseguíssim posar-nos a només 2 punts dels locals, 41-39, moment en el qual l'àrbitre pita una tècnica a favor dels locals, (encara ens estem preguntant a causa de què), perjudicant notablement al Molins, que ja no tornaríem a estar tant a prop de l'equip local.

L'últim quart els Monjos ens van plantar la zona, i encara que vam guanyar-lo, no va ser suficient per guanyar el partit, que quedaria 74-67.

Ressaltar el treball realitzat per Javi Morillas tant en defensa com en aportació de punts en moments clau del partit, i també el treball en atac de Ferran Mola, que va carregar a l'equip local de faltes i el van portar molts cops a la línia de tir lliure.

El proper diumenge rebem al “Centre Catòlic Hospitalet B” a les 17:30, treballarem per aconseguir la primera victòria a casa.

ALEX HIDALGO (Jugador Sènior "B" Masculí)