18 d’oct. 2013

SÈNIOR "A" FEMENÍ: LA PRIMERA A PRIMERA!

Quines ganes d’explicar això... I a la quarta va la vençuda! El SFA es va imposar amb claredat davant del Sedis La Seu d’Urgell, el passat diumenge al Poliesportiu Municipal, per un ampli marcador de 69 a 40. Ha calgut esperar fins a la quarta jornada de lliga, per poder veure la primera victòria del nostre SFA a la Primera Catalana, però la forma com s’ha produït aquesta efemèride, del cert que ha pagat la pena.

INCÍS
Diuen que hi ha partits en la vida d’un esportista, que hom no pot perdre de cap manera, i si això és així, aquest partit ho era per nosaltres des del moment en que vàrem entrar al vestidor i vàrem trobar això (una imatge val més que mil paraules):

Coses que et posen a 1000. Detalls que no s’obliden. Som club, SOM EQUIP. #orgullequip #molinsdeprimera à #GRACIES

El partit es presentava com a molt complicat a priori, no en va, l’equip molinenc que no havia guanyat encara cap partit, s’enfrontava a un rival que arribava co-líder al Poli e invicte en les 3 primeres jornades. No obstant això, les molinenques amb un joc molt disciplinat i ambiciós van aconseguir ser superiors a un gran rival, si be és cert que l’amplitud del marcador final, no reflexa la igualtat viscuda entre tots dos equips durant bona part del partit. Al final felicitat i satisfacció, per veure com la feina que fa temps que venen fent les nostres jugadores va donar el primer fruit, el primer esperem de molts...

El primer període va estar condicionat pel desencert ofensiu i el bon treball defensiu de tots dos equips, les molinenques, tot i estar treballant bé a un i altre cantó de la pista, van trigar fins a 5 minuts en poder encetar el marcador. Al final del primer quart, tot i que les sensacions locals eren bones, el marcador reflectia un esquifit 6-8 favorable a les urgellenques. En el segon període el Molins es va destapar ofensivament, tot i seguint amb la seva bona tasca defensiva, i així és com es varen començar a forjar les bases de la victòria local, capgirant el marcador ràpidament e imposant-se en el parcial per 19-13. Al descans, un esperançador 25-21 es contemplava a l’electrònic.

A la represa les molinenques van sortir a jugar molt conscients de la importància de seguir controlant el ritme del partit en aquest parcial, i així ho van fer. Les molinenques trobaven bones solucions ofensives mentre que a les urgellenques els hi costava molt trobar el camí cap a la cistella local, mercès en gran part, a l’esforç defensiu molinenc, en el que fet i fet s’acabaria basant la merescuda victòria del nostre SFA. El resultat del tercer quart favorable al Molins va ser 19-11, per arribar a l’últim i definitiu període, amb una renda de 12 punts (44-32), que tot i no ser definitiva en aquest punt, si que ens apropava una mica més cap a la desitjada victòria. Amb aquests 12 punts d’avantatge i amb 10 minuts per endavant, el conjunt molinenc encarava un període decisiu, en el que calia donar el millor de nosaltres per emportar-nos la primera al sarró. Les locals lluny d’encongir-se en aquests minuts tant transcendentals, van treure pit i coratge, per jugar un darrer quart espectacular defensiva i ofensivament, on es van imposar a les noies de la Seu per un rotund 25-8. Al final 69-40 i per fi, la primera a Primera!

L’equip amb aquesta victòria comença a aixecar el vol en la nova categoria, on a més de trobar-nos amb un balanç 1-3, estem essent, després de 4 jornades i d’haver-nos enfrontat ja al primer i segon classificat invictes, la tercera millor defensa del nostre grup, pel que fa a la mitjana de punts encaixats per partit. Bones notícies que cal certificar amb més i més feina!

Així doncs, amb la confiança i tranquil·litat d’haver aconseguit ja el primer triomf, ara ens cal seguir treballant de valent, amb tota la humilitat del món però sense cap temor a ningú, per anar consolidant-nos a base de bon joc i de victòries en aquesta competida i nova categoria.

Som-hi equip a per la segona! Aquest dissabte 17:45h, tindrem la primera oportunitat d’aconseguir-la, en el nostre desplaçament a la sempre complicada pista del ASFE Sant Fruitós A (balanç 2-2). No ens aturem Molins... Fort!!!