4 de nov. 2013

JÚNIOR "B" MASCULÍ: VICTÒRIA IN EXTREMIS!

7é partit de lliga del Júnior "B" a casa de l'AESE B d'Hospitalet. El rival arribava amb les mateixes victòries que nosaltres així que es preveia un partit igualat en el que una victória ens serviria per acabar la mala ratxa i pujar la moral de l'equip.

Com de costum, el Molins comença amb un joc massa relaxat i permet als locals marxar una mica al marcador, 7-1 en el primer parcial. Tot i així un parell de jugades trenades culminades amb un parell de bones accions defensives permetien al Molins remuntar al partit acabant el primer quart amb un bn avantatge en el marcador que feia pensar que seria un partit fàcil (12-22).

El segon quart tot a la inversa, el joc tornava a ser massa relaxat i precipitat en alguns moments fent que el marcador es poses totalment en contra, 37-27 ja a les acaballes del 2n quart pero un parell de jugades individuals dels jugadors del molins i algun contraatac i una cistella final d'Àlex Pagés deixava el marcador ajustat al final d'aquest quart (40-37).

Com de costum, l'inici del 3r quart nefast per part del Molins feia que l'AESE tornes a escapar-se en el marcador per 10 punts, (47-37). Aqui es on cal destacar les genialitats d'alguns jugadors del Molins que han sapigut posar-se l'equip a l'esquena fent 2 cistelles de dos punts, un 2+1 i un triple que empataven el partit de nou abans de finalitzar el quart (49-49).

L'últim quart, molt ben plantejat pel mister del Molins Alejandro Ariza, sabent com defensar i posant calma en els moments indicats feien que el partit arribés als últims 20 segons amb empat a 58 al marcador amb tirs lliures per Francesc Ripoll que acababa de rebre un cop de cap a la cella. D'aquests dos tirs lliures en transformava un obligant als locals a demanar el que seria l'últim temps mort del partit. Gran defensa individual dels de verd que ens ha permès guanyar un partit complicat.

Gran Molins i gran victòria tenint en compte les 3 baixes de l'equip que ha competit a gran nivell i ha sapigut lluitar fins al final, bon treball i a seguir treballant una setmana més! Amunt Molins!