19 de nov. 2013

SÈNIOR "A" FEMENÍ: QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA!

UNA DEFENSA DE PRIMERA!

Nova i contundent victòria del nostre SFA, que es va imposar amb claredat, a la pista del CB Sant Just, per 33-67. L’equip va exhibir un gran nivell de joc i d’intensitat, que no va poder ser contestat per un rival minvat per les lesions i superat pel nivell del joc de les nostres el passat diumenge. Les molinenques amb aquesta gran victòria en el darrer partit, a més d’escalar fins a una meritòria 6a plaça en la classificació, esdevenen la millor defensa dels 2 grups de 1a Catalana (la que menys punts encaixa), després de 9 jornades de lliga disputades (gairebé un terç de la competició). Si bé aquestes fites “anecdòtiques” no puntuen per a consolidar res, si no persistim en la cultura de l’esforç; si que són sens cap mena de dubte, un punt de reforç moral molt important per a nosaltres, que mostren com s’esforça i com treballa aquest equip i quina arriba a ser la mida de la seva ambició. Segur que a més d’un que li expliquessin sense haver-ho vist, després de les tres derrotes consecutives de l’inici de la temporada, no s’ho creuria, però aquest equip està començant a demostrar, que és capaç d’assolir els nous reptes. Parafrasejant a Walt Disney: “si tu pots somiar-ho, tu pots aconseguir-ho”.

Les noies del Molins que arribaven al partit comptant els seus darrers tres partits per victòries, lluny de sortir amb certa relaxació a la pista ho varen fer amb molta intensitat, imposant un ritme alt de joc i trobant bones opcions d’atac. Així les coses, al minut 5 les molinenques ja guanyaven per 4-11, per arribar fins al final del primer parcial, dominant per 10-18.

En el segon quart més domini molinenc. Amb un parcial 0-5 en el primer minut, el Molins marxava per sobre dels 10 punts d’avantatge, 10-23. La renda dels 10 punts ja no es rebaixaria en la resta del partit, ans al contrari, cada cop el domini molinenc anava in crescendo. Al descans les molinenques arribaven amb el resultat favorable de 22-35.

A la represa es varen viure els millors minuts defensius del Molins en el partit, tant va ser així que les locals només van poder sumar 2 punts en tot el quart, enfront dels 14 que van anotar les nostres (parcial del 3er quart 2-14).

Amb el marcador de 24-49 s’encetava el darrer quart amb el partit vist per sentència. No obstant, les molinenques semblava que no en tenien prou i seguien treballant com si fos el minut 1. El parcial de sortida durant els 6 primers minuts del darrer quart va ser 0-9, o el que és el mateix, les locals només van poder anotar-nos 2 punts durant 16 minuts del partit. Al final nova victòria del nostre equip per 33-67, la quarta consecutiva (una fita gens menyspreable en un grup com el nostre, on la igualtat entre tots els equips és tal, que entre les posicions de playoff per l’ascens i les de playout pel descens, hi ha tot just una derrota de diferència. Amb tanta igualtat ens caldrà ser molt constants i molt treballadores si volem assolir el nostre objectiu. Noies cap amunt i peus al terra que el millor, sempre està per arribar...

El proper diumenge ens espera un altre gran repte, rebrem al Poli a les 17:30h (hi ha hagut canvi d’horari per aquest partit), a un equip que l’any passat jugava a Copa Catalunya i un equip que s’ha fet per tornar-hi. És l’hora de parlar a la pista (com ho hem fet fins ara), el que està fet, el que hem aconseguit abans, ja no importa, la competició com la vida mateixa, ens torna a desafiar un cop més. El partit serà difícil, però ningú abans ens ha donat res fàcil. Parafrasejant a Walt Disney, de nou: “si tu pots somiar-ho, tu pots aconseguir-ho”. Ningú ens podrà tallar les ales, si realment desitgem volar.