3 de des. 2013

JÚNIOR "B" MASCULÍ: VICTÒRIA DE MÈRIT!

Després d'una derrota i una gran parada sense jugar de dues setmanes, el Júnior B del Molins rebia a casa el Centre Ktolic de l'Hospitalet, equip que ocupava la segona plaça de la clasificació i que nomes havia perdut 1 partit. Tot i això, la intensitat als entrenaments havia estat bona i tot i comptant les baixes importants calia refermar el bon moment.

Primer quart increïble per part del Molins que començava amb un parcial de 24-5 al final del periode, gran joc en equip durant l'atac estàtic sempre disposant de les millors opcions de tir i gran encert,  tot això culminat per una gran defensa individual i zonal després de cistella que evitava que els visitants anotessin en joc, només un triple ben puntejat.

El segon període hi ha un canvi total en el cinquet del Molins però la intensitat i les ganes eren les mateixes fent que el resultat es mantingués amb un +19 a la mitja part.

L'inici del 3r quart acostuma a ser nefast per part del Molins però aquest cop no ha estat així i només començar el període ens posàvem +23. Gran treball en equip defensiu que evitava que el Ktòlic anotés en joc gaires punts.

Només quedaven els últims 10 minuts de partit i tothom volia acabar el partit amb un bon resultat, per això, comptant amb els nervis en algunes situacions feien que el partit es tornés boig en alguns instants, però la defensa ha estat el punt clau del partit. La última jugada, Arnau Oropesa culminava la asistencia al contraatac de Mark Colomines amb una efectiva cistella.  Al final el resultat de 75-57 reflectia el bon atac dels locals combinat amb una gran defensa tot el partit.

Tot i les baixes, gran joc, gran partit que m'agradaria dedicar a Guille Jimenez que no podrá seguir amb nosaltres per problemes personals pero sempre ens estará animant.