10 de febr. 2014

JÚNIOR "B" MASCULÍ: VICTÒRIA TOT I ELS VIATGES!

Després d'una setmana amb entrenaments de no més de 4-5 integrants (baixes de Fran, Roger, Alex i Jordi pel viatge de fi de curs a Florència i de Marc Colominas per lesió de llarga durada) ens tocava jugar al camp del Palcam (invicte com a local).

Aquest partit era important per seguir amb la remuntada, venint d'una victòria a casa i amb moltes ganes de guanyar-ne un altre. Ha estat un partit ajustat, el Molins desde l'inici amb una gran defensa que ens garantia molts atacs, a la primera part el Molins es situava amb un marcador de 36-38 i amb bones sensacions. Tot seguit a l'inici de la segona part el Palcam es colocava +5 fent així que els nostres jugadors veiessin que un nou partit es pogués escapar per petits detalls, però una gran sang freda i mentalitat va fer que remuntéssim col·locant-nos +1. Finalment el partit es decidia al últim minut on el partit estava ajustadíssim i un seguit de bones accions i rebots va fer que el Molins guanyés 68-69.

Felicitar en especial als quatre interiors per la tasca defensiva i rebotejadora que ha facilitat la possibilitat de disposar d'un nombre més elevat d'atacs que hem sabut jugar i resoldre amb paciència i solvència. Grande Molins!