17 d’abr. 2014

JÚNIOR FEMENÍ: FINAL D'UNA AVENTURA AMB PUNT I SEGUIT!



Ja fa uns quants dies que el nostre Júnior Femení va finalitzar la fase prèvia del Grup 3 de Nivell A.

Després de dues dures derrotes contra el CB Prat (únic equip que no hem pogut derrotar, de moment) i el CN Sabadell (mai ens havia caigut tan bé un equip que ens hagués guanyat!), semblava que la primera posició a la lliga que havíem mantingut pràcticament durant tot el campionat se'ns escapava... però aquests dos equips que ens havien guanyat mesuraven les seves forces en la darrera jornada, i el resultat va ser el millor per nosaltres, ja que la victòria del Sabadell desfeia l'empat entre el Prat i nosaltres i ens donava el dret a decidir la classificació final en la nostra visita al CB Nou Esplugues "B". Després dels nervis que havíem passat els dos anteriors partits... doble ració! La victòria significaria ser CAMPIONES DE GRUP!

Ens presentàvem les 8 Júniors (amb la Marta Lafuente tocada del turmell però un cop més tot i no estar al 100% disposada ajudar a l'equip el que calgués) i el suport de la Carla Amatller (Cadet), que va complir amb nota els molts minuts que va estar a pista. El partit va començar amb les primeres avantatges de les nostres gràcies al gran treball de les jugadores interiors (Ari, Amanda i Míriam) que van encistellar els 44 dels 53 punts molinencs en tot el partit. Tot i el marge en el marcador la situació se'ns complicava en lesionar-se el nostre "ariet" Andrea Toro a les acaballes del segon quart, i tot i no ser una torçada greu no va poder continuar a pista. Al descans teníem el partit controlat (18-31), però calia fer les mínimes concessions i la primera línia defensiva més temible de la lliga (Marina, Mercè i Dana) van aconseguir assecar l'equip local i van permetre tenir una segona meitat més plàcida del que tots esperàvem (guanyant el partit per 29-53), i poder gaudir finalment de la victòria més desitjada i satisfactòria, la que ens confirmava com a millor equip de la lliga. Les Júniors ho havien aconseguit!!!


Just tornar de Setmana Santa, comencem la Segona Fase, on ens enfrontarem a doble volta al FP BETÀNIA PATMOS (Barcelona) i al CB CANET "A", que han quedat campions dels seus respectius grups de Nivell "A". Després d'aquesta competició, els mateixos 3 equips i el millor 2n (que esperem que sigui el del nostre grup, el Prat, que ha fet una temporada excel·lent), anirem a jugar la Final a 4 del Campionat de Barcelona, amb seu i horaris encara per decidir.

Competir contra els millors equips de Nivell "A" és un premi al treball i feina que han fet les nostres jugadores, a les quals vull agrair la seva predisposició i implicació en tots els sentits en cada entrenament i partit, perquè han sabut gaudir dels bons moments però sobretot s'han mantingut unides en les situacions més complicades. Tot és més possible quan tens una mà a la qual agafar-te!
El meu suport ha estat el del Jordi de Ugarte, un fitxatge estrella que hem tingut la sort de poder tenir a l'equip aquesta temporada. Gràcies per tot, brother!
I com no, gràcies també a totes les famílies per la seva escalfor i el seu feedback (els entrenadors també ho necessitem!) i evidentment a tot el Cadet Femení, entrenadors i jugadores, per ajudar-nos i seguir-ho fent el que queda de lliga! I... VISCA SABADELL!!!

De moment ja ho hem celebrat una mica! I esperem trobar més "rajoles de la inspiració" que ens donin el que necessitarem els propers partits!



















Us esperem aquest diumenge a les 16h al Poli! Encara no hem acabat!

MIQUEL SÁNCHEZ (Entrenador Júnior Femení)