5 de set. 2014

JÚNIOR FEMENÍ: UNA NOVA EXPERIÈNCIA




El Júnior Femení 2014-2015 va posar-se en marxa el 20 d'agost, encara amb moltes jugadores de vacances, per tal de preparar el gran repte de l'inici de temporada, les Fases per accedir al Campionat Interterritorial (segon màxim nivell de la categoria). L'equip segueix sent molt jove, ja que de les 13 jugadores disponibles, només 4 són de segon any (97), 7 de primer (98) i dues són cadets, la Dana Sánchez i l'Audrey Prégizer (nascudes el 99).

Després d'anar incorporant jugadores, vam disputar el primer partit a casa contra el Círcol Catòlic de Badalona, equip treballador i intens que ens va superar clarament en el primer període (parcial 2-16). D'aquí al final, el Molins va anar entrant al partit malgrat cometre moltes errades en tirs sense oposició i moltes pilotes perdudes (especialment per violació de passos). Una millor segona meitat va permetre en algunes ocasions pensar que les nostres arribarien a disputar el partit, però les rivals van ser més constants i el partit va acabar 39-52 (recordem el parcial de l'inici).

Sense temps per a lamentar-se, l'endemà visitàvem el Barça CBS, el júnior C d'aquest club, que el dia abans havia passat per sobre el Mollet (+33). Va ser el partit on vam plantar més cara, dominant els primers minuts i arribant a iniciar el darrer període només 5 punts per sóta en el marcador. El gran nombre d'errades va continuar determinant el partit, ja que molts cops bones accions no acaben en cistella. Resultat final, 51-40.

L'endemà, amb la classificació matemàticament impossible (Círcol i Barça ja havien guanyat els seus dos partits), volíem oferir una victòria als nostres acompanyants, però el Mollet va resultar també un os ben dur i molt pressionant, i a nosaltres la fatiga ens va passar molta factura. La Mercè Vega va liderar la lluita i pundonor de l'equip fent un autèntic partidàs, però no vam poder plantar cara a un equip que va acabar guanyant-nos per 16 punts de diferència (41-57).

Ens quedem amb aquestes fases com una nova experiència, amb la reflexió que encara ens queda un pas com equip i molt de treball individual per tornar-ho a intentar més endavant. L'actitud i entrega cada minut de temporada serà clau, i evidentment farem tot el possible per arribar a assolir els reptes que ens plantegem.

Tot l'equip agraeix el seguiment i interès que ha mostrat la gent del nostre voltant en aquests tres partits seguits, i de part de l'entrenador, moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració en aquest muntatge de vídeo, que no hagués estat possible sense vosaltres!

Ens veiem durant la temporada!

MIQUEL SÁNCHEZ (Entrenador Júnior Femení)