5 de nov. 2014

JÚNIOR FEMENÍ: EL CAMÍ QUE BUSQUEM!

(Més fotos del partit, aquí)

Treballat i satisfactori partit del Júnior Femení a la pista del CEJ L'HOSPITALET B, un dels equips que està fent millors resultats a la lliga, i que compartia liderat amb només una derrota en les cinc primeres jornades. A més, l'equip local es presentava com el millor atac del grup. L'horari, les 9h, feia preveure que l'equip que sortís més adormit ho pagaria car, però les molinenques es van mostrar motivades i centrades per suplir les absències de les jugadores interiors Alba Gálvez i Ari Vives, lesionades.

Feia falta un pas endavant d'algunes jugadores, però el cert és que l'equip sencer va fer un treball defensiu molt complet al llarg del partit, negant pràcticament totes les divisions i 1c1 de l'equip rival amb moltes fintes i ajudes defensives, limitant les de L'Hospitalet a haver de llençar des de fora durant molts minuts de la segona meitat, quan les forces ja començaven a fallar. En un partit on diverses jugadores van acabar tocades, amb cops, contusions, mareigs i fins tot rampes, van destacar Andrea i Audrey amb 16 punts cadascuna, mostrant la seva millor versió en el que portem de temporada. Resultat final, 44-66.

Cal afegir que l'equip va arribar als 66 punts, sense encistellar cap triple i amb un preocupant 2/14 en tirs lliures. Per trobar-hi el costat positiu, les 32 cistelles de 2 anotades de ben segur que són una de les millors marques de l'equip.

La dinàmica en partits és bona, s'està responent bé a les diferents exigències i situacions que anem trobant-nos, i és indispensable no baixar la guàrdia, perquè cada partit és el més important que tenim per davant. Només així es poden assolir reptes de més volada.

Ens vénen ara dos partits seguits a casa, contra BF CORNELLÀ "B" i AEC COLLBLANC "B". Mirarem de treballar dur entre setmana i seguir avançant individualment i col·lectivament... i també en la competició!

Ànim, noies!

MIQUEL SÁNCHEZ (Entrenador Júnior Femení)