19 de nov. 2014

JÚNIOR FEMENÍ: VALOREM L'ESFORÇ!

El passat diumenge dia 16 el Júnior Femení va rebre a casa al Collblanc, un equip dels de la zona mitja-alta, que ens faria treballar per aconseguir la victòria. El nostre objectiu principal era sortir a mossegar, sortir a fer un bon parcial i a demostrar que el partit que vam fer la setmana anterior no mostrava ni molt menys el nostre estil de joc. No va ser així, l'equip va sortir adormit i desconcentrat, vam cometre diversos errors que ens van fer patir. Al segon quart ens vam adonar del joc que havíem estat fent durant els 10 primers minuts i vam saber reaccionar, vam agafar un coixí de punts important i vam poder acabar la primera part amb 19 punts d'avantatge. Durant la segona part, atacant contra la zona visitant, no vam tenir un joc gaire fluït i a més vam tenir errors de concentració que van permetre fer el seu joc a les contrincants. Tot i aquests errors sobretot defensius, el resultat final va ser 54-36.

Encara que desde fora sembli un partit fàcil i còmode de jugar, es va haver de treballar i suar per poder arribar a aquest resultat.

Com a opinió personal crec que la Carla Amatller va fer un gran treball, seguint la filosofia del Júnior Femení a la perfecció.

A seguir treballant i millorant dia a dia!

MÍRIAM DOMÈNECH (Capitana Júnior Femení)