3 de nov. 2014

SÈNIOR "A" MASCULÍ: TEAMWORK PER SOBRE DE TOT

El Sènior "A" Masculí suma dues victòries seguides després de la derrota a casa contra l'equip més intractable, per ara, de la categoria, el CB SITGES.

Amb jugadors de la categoria de Xavi Sabaté i Edu Riu, els del Garraf van haver de suar de valent per acabar vencent 62-69 a un Molins Arena que va veure com la il·lusió i "descaro" dels molinencs va estar a punt d'aconseguir la gesta davant d'un equip que ha guanyat la resta de partit per més de 20 punts de diferència, alguns fins i tot per sobre dels 40 punts d'avantatge.

La setmana següent, tocava visitar una pista que tornava a Primera Catalana, la del BÀSQUET SANT JOAN DESPÍ, amb la presència d'un autèntic guerrer de les pistes com Charles Poe, que segueix donant molta guerra amb 41 anys. Tot i no fer un bon partit ofensiu, el Molins va tenir controlat el partit pràcticament en tot moment, amb una gran actuació de Sergi Bosch (18 punts), i l'esperat retorn a pista de Ferran Angulo durant uns minuts en què va anotar la seva primera cistella de la temporada. Resultat final, 59-65.

Animats per la primera victòria a domicili, rebíem el diumenge un equip força peculiar, fruit de la fusió entre el CB LA PALMA i el CB SANTFELIUENC, amb l'objectiu de tenir un equip aquest darrer club a Primera Catalana després del seu Sènior "A" a Lliga EBA. Els visitants, amb dos veterans de luxe com Jordi Navarro i l'anotador Carles Raventós, compten també amb jugadors joves ràpids i versàtils, en definitiva, un equip una mica atípic.

El Molins va agafar una renda d'uns 10 punts ben aviat i va arribar al descans amb un marcador favorable de 37-25. Conscients que calia mantenir els números defensius a ratlla, es va sortir amb una bona mentalitat i ampliant fins i tot la diferència, però diverses errades al final del període, i un incomprensible afany de protagonisme arbitral va deixar l'electrònic en 51-40 amb 10 minuts encara per jugar-se. A la recta final, el consistent treball defensiu del Molins va acabar per doblegar l'equip visitant i la diferència final va ser la màxima del partit (68-51).

Nova victòria que situa l'equip amb un bon balanç de 4-2, i amb la moral "a tope" abans d'una setmana amb dos desplaçaments duríssims, DIVENDRES 21:15H A PISTA DEL CB PRAT, i DIUMENGE 18:45H A PISTA DEL CB SANT BOI.

De part l'equip volem agrair al públic assistent el seu suport i ànims en aquests partits, esperem que seguiu fent-nos costat! També als jugadors i entrenador del Sènior "B" Masculí la seva col·laboració en els entrenaments i partits de cada setmana. Tots formeu part d'això.

TREBALL, UNIÓ I LLUITA PER AFRONTAR NOUS REPTES! SOM EL MOLINS!

(COM QUE TOTS ELS EQUIPS TENEN JUGADORS AMB LINKS A INTERNET... AQUÍ US DEIXO EL NOSTRE: BÀSQUET MOLINS)

MIQUEL SÁNCHEZ (Capità Sènior "A" Masculí)