5 de des. 2014

CADET MASCULÍ VERD: MILLORA EN ELS RESULTATS!

El passat diumenge 30 de novembre, el Cadet Masculí Verd de Molins de Rei, va jugar un partit de lliga a pista del Viladecans. Els molinencs anaven al partit molt motivats, buscant la primera victòria de la temporada després d’una derrota ajustada contra el Bàsquet Llor.

Al acabar un bon escalfament, a les 9 en punt, va començar el partit. Els molinencs van començar el partit treballant molt dur i, amb una mica de sort, van aconseguir ficar una sèrie de cistelles que els van permetre dur avantatge al final del primer quart. Al segon quart, el Viladecans es va imposar per sobre del Molins i va agafar un petit avantatge a la mitja part.

Va començar la segona meitat i, com ja és habitual en aquest equip, els rivals van fer un gran parcial que els va permetre agafar un clar i còmode avantatge fins al final del tercer quart. Quan ja semblava tot perdut, a principis de l’últim quart, els verds es van posar les piles i van apropar-se al marcador fent uns grans minuts. Degut a això, el cadet va creure en la victòria, cosa que no és gens habitual en aquesta temporada.

Encara que no van fer un mal partit, el Molins va acabar perdent el partit per 68-60. Les sensacions són bones i ara toca seguir entrenant dur i preparar-se pel següent partit.