3 de des. 2014

SÈNIOR "B" MASCULÍ: DERROTA A LA PRÒRROGA!

Partit una altra vegada amb molt poca anotació del senior b masculí, començant pel 8-12 del primer quart amb molt desencert i pèrdues de pilota.

Al 2n quart el ritme baix es va mantenir per part dels 2 equips sense que cap dels 2 mostrés una gran millora respecte el primer, en aquest cas va ser el Molins qui va guanyar el període per 13-12.

Després de la mitja part va haver-hi uns minuts en que el Roser va poder trencar el partit però una reacció dels locals va fer que el desavantatge es quedés en 6 punts.

La reacció va continuar al 4t quart on el Molins va ser capaç d'empatar el partit amb un triple de Pol Ràfols a l'últim segon en una de les poques bones circulacions de pilota que es van fer en tot el partit.

Tot i així l'equip va tornar a desaprofitar la pròrroga amb un parcial de 5-10 que feia sumar una nova derrota en la temporada.