3 de des. 2014

SÈNIOR "A" MASCULÍ: SET SEGUIDES I SEGONS!!!


Junts, podrem arribar més lluny!

El Sènior A Masculí continua en ratxa, i amb les victòries aconseguides en les 3 últimes jornades ja en porta 7 de seguides.

Després de la victòria contundent a camp del Bàsquet Sant Boi (+19), vam rebre la visita del C.B. Corbera, un dels cuers de la lliga. Tot i això, l’equip va sortir com sempre preparat per competir i treballar, essent conscient de que en aquests nivells qualsevol rival et pot fer patir si et confies, com ja hem pogut comprovar en temporades anteriors. Amb aquesta filosofia es va aconseguir tenir el partit controlat en tot moment, traslladant la superioritat que apunta la classificació cap a la pista de joc, i aconseguint finalment la victòria per 71 a 52.

El següent cap de setmana va tocar viatjar cap a l’Hospitalet per enfrontar-nos amb l’ A.E.S.E., que en aquell moment ocupava la 6ª posició amb un balanç positiu de 5-4, i que venia de guanyar de 17 al Sant Joan Despí. Conscients de que era un rival a tenir en compte, l’equip va sortir endolladíssim, i gràcies a una gran defensa de nou es va dominar al rival durant tot el partit, aconseguint finalment la victòria per una diferència molt ample (49-74).

Finalment, el cap de setmana passat ens visitava al poli un dels rivals més forts de la categoria, el Collblanc-Torrassa B, que en aquell moment ocupava la 2ª posició amb només una derrota contra el tot-poderós Sitges (encara invicte). El partit suposava un gran repte per a nosaltres, ja que molt possiblement del seu resultat dependria que continuéssim mirant cap a dalt en la classificació o no. Podria suposar un punt d’inflexió, un punt en el que hauríem de deixar de considerar-nos com un equip de gent jove que travessa una bona ratxa i passar a ser un equip sòlid i potent dins de la categoria. O potser els nervis ens passarien factura, ens venia massa gran... Doncs res d’això! L’equip va sortir, una vegada més, molt concentrat des del primer moment. Com comença a ser habitual, vam imposar la nostra defensa per sobre de l’atac rival, fent que els jugadors més determinant dels rivals només lluïssin amb comptagotes. El nostre nivell de joc i encert en atac no va ser el dels millors dies, el que va propiciar que el partit en cap moment es mogués amb diferències significatives. Però quan vam arribar a la hora de la veritat, els caps van estar freds i els canells no van tremolar. Es van anotar una sèrie de triples i tirs lliures en els últims atacs, seguits de bones accions defensives, amb les que es va aconseguir aturar l’empenta del Collblanc, i fins i tot vam tenir la última possessió a les nostres mans per acabar el partit sense patiment. El marcador final va ser de 66 a 63.

Com a conseqüència de tot plegat, l’equip es troba actualment en una meritòria segona posició, compta amb la millor defensa de la lliga i es troba en plena ratxa de 7 partits guanyats consecutius. Som conscients de que encara queda molt, i no seria el primer any que després d’un primer tram de lliga molt bo, tornem del nadal i la situació canvia radicalment. Tot i això, l’equip de (ja no tant) joves que tenim està adquirint un grau de maduresa i de coneixement de la categoria que ens ha de dur a continuar amb la mateixa línia. Mentre l’equip continuï igual d’unit, recolzant-nos entre nosaltres, anant tots a una i treballant com autèntics animals segur que queden moltes coses bones per arribar.

Amunt Molins!!

RUBÉN CALVO (Jugador Sènior "A" Masculí)