29 de gen. 2015

CADET MASCULÍ VERD: INICI MILLORABLE

PARE MANYANET - MOLINS CADET VERD

El primer partit de la segona fase a nivell A-2 del Cadet verd masculí es va disputar el passat diumenge 18 de Gener, amb l’esperança d’aconseguir la primera victòria de la temporada.

Les condicions no eren les millors per jugar, ja que la pista era descoberta i feia força fred; tot i així, des de l’escalfament es podia comprovar que érem superiors tècnicament a l’equip rival, cosa que va provocar un excés de confiança.

Els primers instants del partit van donar molt bones sensacions per part dels molinencs, i a partir d’algunes jugades d’estratègia i portes enrere vam aconseguir un mínim avantatge, però poc a poc ens vam anar desinflant; arribant al final del primer quart amb un marcador molt ajustat. Durant el segon i tercer període, el Molins es va trobar amb una defensa tancada i va donar moltes facilitats en la defensa d’1x1. Cada cop s’estava més lluny de la victòria i la moral baixava a mesura que passaven els minuts. L’últim quart va ser més acceptable, però encara que s’intentava remuntar, la dinàmica era negativa i no ens sortien les coses.

Es podria dir que aquest partit va ser una lliçó pels mals entrenaments de la setmana anterior.

El marcador final va ser de 69-51.

MOLINS CADET VERD – CLARET

El segon partit d’aquest mes de Gener, després del mal començament.

Per circumstàncies d’horaris i algunes baixes, a la banqueta local només hi havia 2 jugadors més els 5 que jugaven. Tot i així, el partit va començar molt igualat, i l’agressivitat en defensa va permetre robar alguna pilota; el primer quart va acabar 13-12. Després d’això, el partit va canviar per complet, vam abaixar els braços i es va notar el desgast físic. Per segon partit consecutiu, uns dolents segon (2-18) i tercer període van afectar al resultat final, encara que els jugadors locals hi posaven ganes, però faltava treball.

El partit va acabar 28-59, molt per sota del nostre nivell. Esperem que aquests mals resultats millorin la nostra actitud i treball.

MARC PASCUAL (Jugador Cadet Masculí Verd)