26 de gen. 2015

JÚNIOR FEMENÍ: SUPERANT LES DIFICULTATS!

Aquest cap de setmana ens hem enfrontat contra el Júnior B del Joventut l’Hospitalet. Veníem d’una setmana on els entrenaments no han estat molt bons, i encara amb les baixes de la Míriam Domènech i l'Audrey Prégizer, que ja no vam poder comptar amb elles el partit passat, i per mala sort també la baixa a última hora de l'Ari Vives. En la situació en què estàvem, a l'inici del partit em sortit a donar-ho tot, ja que sabíem que no seria un partit fàcil. Encara que ha estat complicat, i atac no sabíem parar del tot i moure bé la pilota, hem aconseguit que a la mitja part, les visitants només portessin 11 punts, deixant el marcador 20-11.

Però al tercer quart, l’Hospitalet ens ha ficat zona, on els mals entrenaments s’han vist reflectits i on no hem sabut tenir la ment freda, controlar el partit, atacar contra zona ni fer una bona defensa, i s’han ficat 8 punts per sobre nostre. Però en el quart període, em sabut reaccionar fins ficar-nos 31-31, i em començat un altre cop a defensar com realment sabem. Hem acabat l’últim quart 35-35, i començava la pròrroga sabent que si continuàvem despertes i donant-ho tot com els darrers minuts, podíem guanyar, i amb 3 triples i en total 16 punts, hem acabat la pròrroga 51-39.

Tot i haver estat un dels pitjors partits de la temporada, hem sabut treure el partit i ser fidels al que tants cops ens hem repetir: Un equip no demostra lo gran que és quan tot va bé, sinó que ho demostra quan tot sembla perdut i lluita fins l’últim minut per aconseguir-ho, i ho hem sabut treure!

Ara només queda deixar enrere els mals entrenaments, entrenar i treballar com realment sabem i acabar de gaudir del que ens queda de temporada.