29 de gen. 2015

SÈNIOR "B" MASCULÍ: DERROTA A CAMP DELS SEGONS

Un Sènior “B” Masculí  amb diverses baixes va tornar a caure derrotat aquest cap de setmana passat en el seu enfrontament amb el Lima Horta.




Anar a guanyar amb 8 jugadors disponibles al camp del segon classificat de la categoria estava clar que era un paper complicat. Però podríem haver-ho fet, podríem haver-ho fet si no haguéssim tornat a repetir aquells errors que coneixem i que el dia que no han sorgit ens hem endut la victòria. Excessives pèrdues de pilota i llançaments precipitats, juntament amb una defensa asfixiant dels jugadors de la capital, probablement l’equip més físic de la lliga varen significar la nostra derrota (-23) al final del partit.



Cal puntualitzar que vam ser capaços de plantar cara durant la primera meitat, però les circumstàncies ja comentades van acabar amb nosaltres a la segona part, sobretot a l’últim quart en el qual va haver-hi una sensació d’haver abaixat els braços.



Només ens queda passar pàgina, i afrontar amb moltes ganes els 14 partits que ens queden per endavant i poder-nos endur les màximes victòries possibles, amb esforç segur que ho aconseguim!


MARCEL SEGALÈS (Jugador Sènior “B” Masculí)