7 de gen. 2015

XII TORNEIG MOLINS DE "REIS": SAGRAT COR DIPUTACIÓ, CAMPIÓ

El passat diumenge, 4 de gener de 2015, es va celebrar la dotzena edició del Torneig Molins de "Reis".

Enguany, com a novetat, se celebrava en categoria Júnior Femení, on van ser convidats equips tots ells líders dels seus grups de Nivell "A" (Sagrat Cor Diputació, Bàsquet Draft Gramenet, ASFE Sant Frutiós "B" i CB Sant Celoni) i amb un equip d'Interterritorial (AESE, amb un balanç de 4-6). Recordem que el nostre Júnior Femení, és actualment el segon classificat del seu grup amb un balanç de 10-2.

En el triangular del grup A, disputat durant el matí al Poliesportiu de la Sínia, es van classificar en primer lloc el Sagrat Cor (que passava a la final), i en segon lloc l'AESE (que jugaria a la tarda pel 3r premi). El CB Sant Celoni va quedar eliminat en un grup on els tres resultats van ser molt ajustats.

En el triangular on es trobava enquadrat el Molins, el Sant Fruitós va guanyar els dos partits amb solvència (80-45 contra el Gramenet i 47-58 contra el Molins) i es va classificar directament per a la final de les 18h. El Molins, amb un bon partit matiner es va desfer del Gramenet (62-45) i competiria contra l'AESE pel tercer lloc.

A la tarda, un Molins desconegut només va plantar cara els primers minuts de partit a l'AESE, que va jugar amb més criteri, decisió i encert al llarg de tot el partit, tot i comptar amb una plantilla més curta.

A les 18h es va disputar la gran final, entre el Sant Fruitós "B" i el Sagrat Cor Diputació. Un partit on tot i el cansament, es va veure un nivell alt per part dels dos equips, que es van aguantar el pols mútuament fins ben entrat el darrer període, on diversos triples de les barcelonines van trencar el partit i dur l'equip del Sagrat Cor fins la victòria final en el torneig.

Mercè Vega va ser premiada com a Millor Jugadora Local, i Paula Barghout (Sagrat Cor) va ser escollida Millor Jugadora de la Final. Les capitanes dels 3 millors equips del Torneig van recollir els trofeus entregats pels respresentants de la junta i pel Sr. Xavi Paz (Tinent d'alcalde i Regidor d'esports de la vila).