5 de febr. 2015

CADET FEMENÍ: PARTIT DUR CONTRA EL JET

Diumenge 1 de febrer vam anar a jugar a Terrassa, contra el Jet B. Degut a que va coincidir amb el cap de setmana de la Candelera vam tenir dues baixes, i encara que fóssim 10 jugadores cap de nosaltres estava 100% ficada al partit, per aquesta raó vam fer un partit molt dolent. La idea de saber que aquest equip venia de jugar la fase prèvia a nivell A tampoc va ajudar a que ens sentíssim segures davant d’aquest rival.

A la mitja part ja desmotivades perquè veiem que la diferència era molt gran i que no aconseguiríem recuperar vam decidir intentar ajustar una mica més el marcador. El tercer quart el vam guanyar ja que ens vam posar les piles, tot i així la diferència seguia sent molt gran. Finalment al últim quart vam tornar a jugar malament i la diferència va tornar a ser molt gran, donant la victòria al Jet amb un resultat final de 70-38. El que les jugadores del Cadet tenim molt clar es que a la tornada no els hi serà tan fàcil.