4 de febr. 2015

CADET MASCULÍ VERD: REBEM EL PREMIÀ

MOLINS DE REI VS EL PREMIÀ

El passat diumenge dia 1 de febrer, el Cadet Verd de Molins de Rei, va jugar un partit de bàsquet al Molins Arena contra El Premià.

Després d’un intens escalfament, els molinencs van sortir a pista a donar-ho tot. Va sonar el xiulet a les 16:00, senyal que iniciava el partit.

Els verds van sortir a pista endollats i això els va permetre fer un bon primer quart i seguir amb la mateixa intensitat fins quasi al final del segon quart, on anaven molt ajustats amb el rival. Però l’equip va abaixar els braços durant els últims 2 minuts del segon quart, i com a conseqüència va permetre endarrerir-se als rivals a un total de 9 punts.

El cadet es va desmoralitzar i, a principis del tercer quart, va encaixar un parcial que va ser vital per la victòria dels rivals. Tot seguit, els verds ja no van poder fer res i van acabar perdent per un total de 48-77.

Tot i així, l’equip s’ha de quedar amb les bones sensacions i l’estil de joc de la primera mitja part.