12 de febr. 2015

INFANTIL MASCULÍ: PARTIT CONTRA EL SANT GERVASIEl passat dissabte, dia 7 de febrer vam jugar un partit contra l’Escola Sant Gervasi.

El partit va començar bé per a nosaltres, guanyant en el primer quart de quatre punts i amb una bona defensa i, amb verticalitat a cistella de part nostra.
En el segon quart seguíem dominant, però el nivell va empitjorar en defensa i en atac, però vam saber mantenir l'avantatge.
En el tercer quart ens vam imposar de nou, encara que la defensa no era del tot correcta ja que no respectàvem les línies de passada, no saltàvem a les ajudes, encara que en atac els seguíem guanyant.
En el quart i cinquè perópde va passar el mateix que en el tercer quart més o menys.
En el sisè quart vam saber defensar bé el nostre camp, però en atac perdíem bastantes pilotes fent passades bastant dolentes.
Al últim quart ens vam posar nerviosos i no jugàvem ni ordenats, ni jugant en equip, ni anant a pels rebots.

La setmana d’entrenaments hagués pogut ser millor si ens esforcéssim més i estant més per l’entrenament, però no estava del tot malament.
Crec que hauríem de millorar l’ordre en atac, bloquejar el rebot amb més contundència, observar les línies de passada en defensa i anar amb més verticalitat cap a cistella.

JAN HOMAR (Jugador Infantil Masculí)