12 de febr. 2015

JÚNIOR FEMENÍ: PARTIT IRREGULAR A COLLBLANC

Aquest cap de setmana ens enfrontàvem davant un equip de mitja taula (4t classificat), Collblanc, amb un objectiu establert seguint sent la millor equip en defensa. De fet som l’equip amb menys percentatges de cistelles rebudes a nivell A. Tots sabem que el nostre fort és la defensa i la lluita i que a partir d’aquests aspectes ens fem fortes en atac.

El primer període es va presentar amb moltes errades i faltes de concentració. Podem dir que vam sortir a l'expectativa i a veure el què ens trobàvem a pista. Ens vam adonar que el partit no seria fàcil i que hauríem de pencar i no baixar els braços en defensa. El resultat final va ser 13-17.

El segon període va ser similar al primer, vam millorar a nivell de rebots i de defensa respecte al primer. El quart va acabar amb el resultat de 20-26 mantenint més o menys la diferència del primer.

El tercer període podem dir que va ser el pitjor quart del partit ja que vam cometre moltes errades, vam perdre moltes pilotes, ens vam adormir en la defensa.. Collblanc va començar el quart fort anotant 11 punts consecutius agafant avantatge per la falta de intensitat i concentració en defensa. Però a mig quart vam obrir els ulls i vam començar a pujar el nivell d’intensitat en defensa que va provocar diverses cistelles que ens va servir per agafar altre cop l’avantatge. El resultat final va ser 36-38.

El quart període concretament va ser un quart conservador mantenint l’avantatge jugant amb el marcador tot i que crec que no vam jugar amb la intensitat necessària per ampliar la diferència. Finalment el resultat final del partit va ser 47-52.

Com a conclusió d’aquest partit podem dir que en general no va ser un bon partit però inclús una bona defensa sempre ens dona un plus. Hem de donar més importància a tot el treball realitzat i aplicar-lo en tots els partits que se'ns presentin. Ara només toca seguir treballant per poder complir el nostre objectiu, seguir creixent com equip per poder començar be i marcar-nos nous objectius a la segona fase.