22 de febr. 2015

SÈNIOR "A" MASCULÍ: DUES VICTÒRIES MÉS!




El dia 1 de Febrer, coincidint amb el cap de setmana de la Fira de la Candelera, el Bàsquet Molins disputava a domicili un partit de gran rellevància ja que jugava contra un dels equips punters de la lliga, amb els quals s’haurà de competir per les posicions capdavanteres:  CB Alpicat A.
El Molins sortia decidit i intens amb ganes de poder-se treure el mal sabor de boca amb què es va quedar quan va perdre a Alpicat per 22 punts. El partit transcorria i es va poder veure com les coses li sortien al Bàsquet Molins, marcant una diferència final de 25 punts i deixant bones sensacions. Bàsquet Molins recuperà així l’average contra Alpicat, guanyant amb un resultat de 76-51.

La següent setmana, el Bàsquet Molins visitava al Sicoris A, un equip que tot i que es troba en les darreres posicions no ho posaria fàcil al Molins. Tot i així, l’equip d’en Chus Fernández no es confiava i sortia amb ganes de solucionar el parit des del minut 1.

L’equip va tornar a demostrar solidesa i al tercer quart ja dominava el “match” amb una diferència de 30 punts, portant el partit al seu terreny. Finalment, l’equip molinenc va guanyar 51-87, deixant clar que vol seguir lluitant per les primeres posicions.

FERRAN ANGULO (Jugador Sènior "A" Masculí)