SÈNIOR "A" MASCULÍ: CAMINANT CAP A UN SOMNI!

Dedicada al Jorge i al Ferran!

Sitges – Celtic Molins (57-45)

“Somiem amb el liderat”

Així arribàvem un diumenge tarda a camp del Sitges, amb res a perdre i molt, MOLT a guanyar.
Sense lesions importants de les que ens han privat d’estar tots al 100% durant la temporada, amb una pista buida que ens esperava per escalfar i davant del, segurament, millor equip de la lliga, què més pot demanar algú que visqui aquest esport com ho fem nosaltres?
Un escenari difícil de millorar amb un públic fidel que s’havia desplaçat fins a Sitges per donar suport. Semblava que només els nervis o un mal dia de joc podien capgirar tot allò i.. per desgràcia així va ser. Cap dels 11 que estàvem allà vam saber com encarar un partit que es va emportar Sitges per mèrit propi: bona plantilla, bon grup i un partit molt ben preparat, símptoma de la importància i el respecte que ens tenia el rival.
Van ser superiors durant 35’ arribant a posar-se més de 15 punts per davant, només un pocs minuts de reacció i de donar la cara van permetre’ns retallar distàncies, però tot i així un esforç insuficient per capgirar el marcador. Jornada per reflexionar on vam fallar, per què ens va fer tan mal la seva “caixa+1” i què hem de fer per no deixar de ser els de sempre.

Nosaltres no ens rendim, tu no ens fallis!!!!

Celtic Molins – St. Joan Despí (55-34)

Després de la primera derrota de l’any, rebíem un equip nou a la lliga a partir del Nadal, doncs després de festes St. Joan va passar d’un balanç de 3-10 a 9-11, un rival en forma.

L’equip va començar com sempre, al 120%, i en dos minuts arribava el ja habitual temps mort dels visitants per intentar frenar la sangria. Aquest cop però, no només no ho van aconseguir, sinó que la diferència no va parar de créixer fins als 26 punts del descans, 35-9, segurament l’anotació més baixa d’un equip sènior en els últims anys.
Qui pensi que ho donaríem tot per fet, s’equivoca, i el míster és el primer que sempre ens ho recorda “este resultado es muy peligroso, no quiero a nadie relajado”. Tot i així, no vam saber evitar la reacció de l’altre equip a l’inici del tercer quart, tres triples seguits van fer que entressin i partit i es veiessin amb possibilitats de competir-lo. Si sumem el seu encert al bloqueig que arrossegàvem de la setmana anterior contra la zona, podríem haver tingut un final mogudet, com va passar a casa seva.. però finalment la nostra empenta va estar per sobre de tot això i a falta de pocs minuts es va trencar el partit per acabar amb un 55-34.

Només haver de lamentar la lesió del benjamí de grup, però en res el tornem a tenir “a tope” per les finals que encara queden.

Un més a la butxaca, un menys per un desig.

CRISTIAN DÍEZ (Jugador Sènior “A” Masculí)