22 d’abr. 2015

SÈNIOR "B" FEMENÍ: SEGUEIX LA LLIGA I SEGUEIXEN LES VICTÒRIES!

Un equip que no pot perdre pistonada de cap manera perquè el Cubelles també segueix contant els seus partits per victòries.
Començava una tanda complicada de partits a la pista del Begues. Un equip molt irregular, que ha patit ja dos canvis d’entrenador i que sembla que les últimes jornades han trobat el seu basket i això els porta a guanyar partits que la primera volta comptaven com a derrotes. Era el primer d’un grup de 4 partits “trampa”, amb equips de mitja taula, que lluiten cada pilota i que no donen mai el partit per perdut.
Com era d’esperar, la visita d’un equip de la part alta de la taula sempre suposa un plus de motivació, i això es va veure des del minut 1. El Molins però, va sortir fort, sense deixar anotar el rival amb facilitat, el que va propiciar que s’arribés a la mitja part 12-26. Un marcador ampli i una renda que es va anar mantenint fins al final (36-49).

Seguidament ens visitava el Martorell. Un equip que ja a la primera volta va plantejar moltes dificultats, amb una defensa molt ben tancada i un atac senzill però molt efectiu.
Aquí el Molins va sortir molt més encertat en atac que altres vegades, i tot i que la defensa no va ser tan intensa com ens tenen acostumats aquestes xiquetes, el marcador final va ser 73-45. Una victoria més i el cap ja la difícil pista del Pallejà.

A Pallejà es va viure un partit d’autèntic infart. Un partit dur, amb anotació baixa, un partit travat, un partit amb nervis. Va ser un partit lleig, sobretot per part del Molins, que mai es va trobar còmode a la pista i no va jugar amb el ritme que ens tenen acostumades, ni en atac ni en defensa. La lectura positiva la tenim en què es va guanyar un partit molt dur, un partit amb nervis, un partit dels que la balança tan pot anar d’una banda com de l’altra. Va ser un partit on es va imposar la veterania i la sang freda. Resultat final, 43-50.

La setmana següent ens visitava el Lima Horta, un equip que es troba a la part baixa de la classificació, però que tot i així donen la cara i lluiten cada punt amb força i intensitat.
Mostra d’això és el primer parcial que va ser de 9-9 al final del primer quart. Un primer quart on les jugadores molinenques no van saber trobar el seu ritme ni en atac ni en defensa. A la represa la situació va cambiar. El Lima Horta va seguir posant intensitat i ganes, però també va patir desencert en el tir, i sobretot es va trobar a davant a un Molins que quan es posa les piles i defensa com saben son imparables. Mitja part 33-17 i partit sentenciat. La segona part va ser un reflex de la primera, però en ordre invers. Un tercer quart intens per part molinenca i un final de partit igual que el primer quart, apàtic i avorrit. Resultat final 65-32. Una nova victòria, importantíssima com ho són totes perquè el Cubelles, màxim rival en la primera posición no afluixava.

Dues setmanes de descans al mig, i reprenem la competició a casa contra el Roquetes. Les noies del Garraf són jugadores que gràcies a la veterania i al saber fer dins la pista han posat en més problemes dels previstos als equips punters. Conscients d’això, les jugadores del Baix Llobregat van sortir molt centrades, molt intenses i amb encert en el tir. Mitja part de força verda i poder en el rebot que van portar comoditat en el tir van produir un resultat de 38-20 al descans.
Seguidament una segona part controlant el marcador, per un resultat final de 58-39. Nova victòria al sac i ja pensant en el dur repte d’Artés.

Artés, un equip de mitja taula que sobretot a casa seva obté resultats molt positius. És un equip que si no fos per els mals resultats fora estaria bastant més amunt a la taula. Com passa a vegades que ets conscient que tens un partit complicat, surts nerviós i les coses no surten com desitges, sobretot en atac. Sempre és important mantenir el rival a ratlla a través de la defensa, perquè tot i tenir un mal dia en el tir, si aconsegueixes deixar a 0 la cistella del rival sempre pots encadenar una ratxa anotadora i trencar el partit. Això van fer les fúries molinenques. Una forta defensa deixant al rival amb només 8 punts al primer període i seguidament una ratxa encistelladora en el segon quart amb 19 punts. Mitja part 18-25 i a partir d’aquí anar controlant el marcador, amb màximes diferències fregant els 10 punts favorables i evitant que el rival s’acostes a més de 4 punts.

Aquesta victoria a Artés ens assegurava la segona plaça de grup matemàticament, però el dia encara ens deparava una sorpresa més, i és que el nostres màxim rival, el Cubelles, va punxar a la pista del Pallejà i en aquests moments els deixa amb una derrota més que nosaltres a la taula.

Una bona noticia, però que no deixa de ser pura anécdota, doncs l’objectiu segueix essent el mateix. Anar partit a partit, victòria a victòria i pas a pas, per poder arribar a l’última jornada amb opcions a l’ascens directe.

Hem fet un llarg camí, però hem de seguir treballant entreno a entreno. I treballar dur perquè fins a l’ultima botzina de l’últim partit no hi haurà res decidit.

Des d’aquí voldria frenar les eufòries que hi pugui haver amb una imatge que val més que mil paraules. Molts dels que llegiu això, les xiquetes incloses, no sabreu qui és el que surt a la foto. Es tracta de Carlos Sainz, campió del mon de rallies, al qual se li va parar el cotxe a 300 metres de l’arribada quan anava primer i directe a ser campió del mon. Va perdre a l’últim segon.

Tingueu aquesta imatge a la ment quan penseu que pot ser fàcil, tingueu la imatge de que hem de tirar tots endavant i no defallir. Queda molt poc, però el poc que queda ho hem de lluitar minut a minut, segon a segon. No deixem que el cotxe se’ns aturi als últims metres, i si això passa tots a empentar fort per arribar abans que el rival.