9 d’abr. 2015

SÈNIOR "A" MASCULÍ: TOTA LA CARN A LA GRAELLA

EL MILLOR ATAC, UNA BONA DEFENSA

S’arribava al camp del cuer de la lliga, el C.B. CORBERA, i com no podia ser d’altra manera, l’ambició i la motivació de l’equip va portar als molinencs a una nova victòria (35–70).

El club corberenc celebrava la presentació del club, molt de públic, molta cridòria i un equip local amb ganes de demostrar molt a la seva gent. Tot i així, l’ambient de la grada era un factor de motivació més per nosaltres, i el Molins ho va demostrar només començar.

Un parcial de 0 – 11 amb tres triples consecutius en els tres primers atacs, forçant el temps mort de l’equip local va ser el millor començament possible. El primer quart va marcar la dinàmica de tot el partit, ja no només en l’avantatge (11–21) en el marcador sinó també amb l’ambició que el Molins quart rere quart va demostrar.

En el 2n període cal destacar les dues espectaculars esmaixades de Sergi Bosch i Ferran Angulo, originades de dues pilotes recuperades. Amb aquestes accions, l’equip veu recompensada la feina a camp defensiu, i donar aire a seguir lluitant cada pilota i cada rebot. (18-34).

A la represa, l’equip va continuar fent la feina ben feta fins arribar al resultat final de 35 -70, on es reflectia de manera evident el bon treball defensiu, fruit dels entrenaments i del esforç constant dels que formen aquest grup.

“DETALLES, CHICOS, DETALLES”

25a jornada, una jornada esperada contra el 3r del Grup l’AESE d’Hospitalet. L’equip sabia que no anava a ser un partit fàcil, la victòria a la primera volta a camp contrari era un factor de motivació extra pel rival, que buscava apropar-se mes a la segona posició. Tot i així, no comptaven amb les ganes i la brama de una grada i un equip com el BASQUET MOLINS!

Un partit de 40 minuts, on no podíem tenir un sol segon de descans, i no podíem donar per morta cap pilota, cada rebot, cada ajuda defensiva era important i l’equip ho sabia. El partit va començar amb un 14–12 al primer quart, amb 8 punts de Jordi de Ugarte.

El 2n període l’equip d’Hospitalet va girar la truita i va guanyar el quart. La qualitat de l’equip rival i un baix encert per part local, va endur a l’equip a anar-se’n al descans 4 a sota (24–28).

Però evidentment, amb una grada plena de gom a gom i amb una oportunitat a les mans enorme de demostrar que aquest any l’equip és de COPA, el BASQUET MOLINS va sortir amb el ganivet entre dents, i va arribar a un resultat final de 64–57, guanyant el darrer període de 10 punts.

Queden 5 jornades i el DIMECRES, 15 D'ABRIL, A LES 20:30H tenim la primera oportunitat per certificar matemàticament el segon lloc a la classificació i molt probablement l'ascens a COPA CATALUNYA. Ens espera un partit molt dur amb un rival molt dur com és l’AEC COLLBLANC.

L’equip se sent fort, motivat, amb ambició i sabem que no deixarem perdre cap pilota, i lluitarem cadascuna de les defenses fins al final.