29 de maig 2015

JORDI LLINÀS, NOU RESPONSABLE TÈCNIC DELS EQUIPS DE CISTELLA PETITA




El C.B. Molins de Rei anuncia la incorporació de Jordi Llinàs com a Responsable Tècnic dels equips de cistella petita. Aquest és un càrrec de nova creació dins la composició de l'entitat i neix amb la intenció de donar un fort impuls en l'estructura de base i de reforçar la direcció tècnica que tants èxits esportius ha assolit durant aquests anys.


En Jordi és de Molins de Rei i té 34 anys, és professor de secundària al Liceu Francès de Gavà, Entrenador Superior i especialista en ensenyament i aprenentatge en entorns digitals. Com a tècnic va començar en el món de la cistella justament a la nostra entitat fa vint anys i durant aquest temps ha desenvolupat la tasca tècnica en aquest i d'altres clubs com el CB Esparreguera o el CB Pallejà.


En els darrers 10 anys ha estat estretament vinculat amb el departament tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol desenvolupant diferents tasques, entre elles ha estat tècnic de la Selecció Mini Femenina, director de campus i cap de centre del Programa de Detecció i Perfeccionament.


La Junta desitja al Jordi molta sort en aquesta nova etapa al capdavant del bàsquet base del Club.