14 de maig 2015

SÈNIOR "A" MASCULÍ: ENCARA NO HEM ACABAT!




El Cèltic Bàsquet Molins de Rei “A” va aconseguir la seva última victòria de la temporada regular a casa contra Sama Vilanova “A” amb un resultat de 70-58 a favor dels molinencs.
Després de la victòria del cap de setmana anterior a camp de Casal Vilafranca amb un marcador de 68-75, on l’equip va patir i suar fins l’últim període, els molinencs arribaven al darrer partit de la temporada regular amb força per sumar l’última victòria abans de la “fase d’ascens”.

El partit contra Samà suposava un repte pel Cèltic Molins, ja que dels últims 9 partits disputats contra aquest equip (un fixe cada temporada) només n'havíem guanyat 2. Dies previs al partit, la motivació del equip seguia viva tot i la certificació d’ascens aconseguida el 2 d’Abril contra el C.B Gavà, i veterans com Rubén Calvo recordaven que l’equip era molt treballador i ens havien derrotat en més d’una ocasió.

Abans de donar per finalitzada la temporada regular, cal destacar un fet molt important i és que el Cèltic Molins de Rei “A”, a part de certificar l’ascens a Copa Catalunya, ha donat una lliçó defensiva, tant a domicili com al Molins Arena, obtenint un balanç final de 2002 punts a favor i 1674 punts rebuts, així proclamant-se la millor defensa de tota Primera Catalana.

Ara l’equip té el cap en el pròxim partit que es disputarà al Poliesportiu aquest divendres dia 15 a les 21:00H, partit complicat contra C.B Ciutat Vella “A”, equip que ha acabat 2n en el seu grup amb un balanç de 22 partits guanyats i només 8 perduts. Serà complicat i molt disputat, però de ben segur que els Molinencs lluitaran i voldran emportar-se la victòria!!! L'endemà, a més, l'equip viatja a Reus (17:45h) per disputar el segon partit d'aquest intens triangular.

US ESPEREM AL POLI DIVENDRES A LES 21H!

1,2,3,4 MOLINS!

FERRAN MOLA (Jugador Sènior "A" Masculí)