8 de nov. 2010

PRE-MINI MIXT: EL TREBALL CONSTANT TÉ RECOMPENSA!


Aquest dissabte ens presentàvem al pavelló una mica atemorits pel que ens podríem trobar a la pista. Ja que feia dues setmanes que arrossegàvem unes derrotes, la segona d'elles, per no treballar el suficient a l'hora del partit. Jugàvem contra el BM Viladecans, amb tot l'equip format per nens.
A l'inici del partit es va veure a pista la concentració adequada que se'ls demanava als jugadors, de manera que es va poder veure el bon treball fet durant i la setmana i les anteriors. Es demanava als jugadors i jugadores molinencs/ques, que defensessin molt bé al seu adversari, i que lluitessin cada pilota que poguessin. La feina es va demostrar al llarg del partit, amb moltes lluites i molt bones opcions de fer cistellla. Tot i que durant tot el partit va està més o menys igualat, no es va donar opcions en cap moment a l'equip rival, i al final el Molins va obtenir un marcador final de 33-22.
Podem concloure, doncs, que el treball constant té la seva recompensa!
Les entrenadores considerem que tots els jugadors estàn treballant molt bé, tant en entrenaments per separat (masculins i femenins), com el conjunt. I seguim donant ànims per a què els jugadors tinguin ganes de passar-ho bé aprenent el nostre esport, i que seguim guanyant partits, ja que és una manera d'encara passar-ho millor. Moltes felicitats a tot l'equip!!!!

MARIA SABÉ i MARIA SÁNCHEZ (Entrenadores Pre-Mini Mixte)