30 de maig 2011

INFANTIL FEMENÍ: AIXÒ S'ACABA!


El dissabte el nostre infantil va disputar el darrer partit de la temporada davant del Jesuites, un partit molt fluix de les molinenques que va servir per tancar la temporada amb una nova derrota (42-32) i finalitzar la competició amb un balanç de 8 victòries i 10 derrotes.

L’equip va fer mostra de la seva irregularitat, present al llarg de la temporada, amb jugadores
desconnectades del partit i amb una capacitat de sacrifici que deixava bastant a desitjar.
Una llàstima finalitzar la temporada d’aquesta manera, però la veritat és que durant l’últim mes, l’equip ha estat lluny del seu millor rendiment, i és que quan es comencen a acumular
absències reiterades en els entrenaments, i no es posen els cinc sentits a allò que s’està fent, és pràcticament impossible que les coses surtin rodones.
No obstant, acabem la temporada satisfets d’haver format part d’aquest grup esportiu i humà, que també ha estat capaç de donar-nos moltes alegries. I és que malgrat que sempre es tinguin ulls per veure les coses negatives, és evident que han estat molts els moments, els
entrenaments i els partits en els que aquestes noies ens han fet disfrutar.

El vostre pas a nivell B després d’una primera fase quasi perfecta; partits com el del Xamba on aconseguíem tancar marcador gràcies a un treball defensiu esplèndit i amb una ambició sense
límits; el d’anada contra el Terrassa, on vam competir contra un rival superior i imbatut; la derrota per un punt en el partidàs contra el Vedruna; el bon partit d’anada contra els Jesuïtes… són molts els moments on hem somrigut i hem disfrutat del VOSTRE BÀSQUET.

Noies, no dubteu mai de les vostres possibilitats (nosaltres mai hem deixat de fer-ho), perquè si confieu en elles i us entregueu sense condicions, ben segur que us fareu GRANS.

Totes i cadascuna de vosaltres (Andrea, Miriam, Laura, Maria, Marta Lafuente, Marina, Marta Torres, Milena i Carlota), així com les pre-infantils que en algun moment de la temporada heu estat amb nosaltres (Aina, Helena, Paula, Alicia, i Paula Segura), heu aportat el vostre granet de sorra a l’equip i ens heu ajudat a sentir-nos orgullosos de formar part d’aquest equip.

Seria bo que tots i totes aprofitéssim ara les vacances, per reflexionar i fer balanç de la temporada, tant a nivell individual com col·lectiu. De ben segur que trobarem moltes coses a millorar i que ens serviran per a madurar com a persones i jugadores i per agafar forces i il·lusió per la propera temporada, esperant que sigui més exitosa que la que acaba de finalitzar.

NÚRIA SANZ i JAUME MORALES (Entrenadors Infantil Femení)