30 de maig 2011

SÈNIOR "A" FEMENÍ: FINAL A 4 A MOLINS!!!


Ahir diumenge es va disputar al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei, el darrer partit de la lligueta d’accés a la Final a 4 del Campionat de 3ª Catalana Femenina on s’enfrontaven, per aquelles coses del destí, els dos equips del grup que estaran el proper diumenge a la Gran Final a 4 delCampionat que es celebrarà a casa nostra. El nostre sènior A i el AEC Collblanc-Torrassa B van disputar un partit sense gairebé cap transcendència esportiva, doncs tots dos equips ja es trobaven classificats per la Final a 4. Els dos equips van jugar un partit molt per sota de les seves possibilitats, segurament amb el cap més pendent en el proper cap de setmana que en el propi partit. Al final derrota molinenca per tan sols 4 punts (49-53), en un partit sense més història, que va permetre, gràcies al bàsquet average particular (les de molins varen guanyar de 6 a Collblanc en la primera volta), que les nostres consolidessin el primer lloc de la lligueta. Com a campiones del grup 2 de la lligueta d’accés, les molinenques s’enfrontaran en semifinals, el proper diumenge pel matí, al segon classificat del grup 1 que ha estat el BF Cornellà B (campió del grup 5 de la lliga regular, un equip jove i amb molt de talent).

Un cop més, vull agrair a totes les nostres jugadores, l’esforç, el sacrifici i les ganes de guanyar que han posat, per aconseguir aquesta fita històrica pel club (a més de les ja conegudes fites del Campionat de Lliga de 3ª i l’ascens a 2ª Catalana), com és el disputar una
Final a 4 de bàsquet femení. Si a aquest fet li sumem, que aquesta Final a 4 es disputarà a Molins de Rei, el proper diumenge dia 5 de juny, tot ens posa en disposició de viure un dia històric pel bàsquet femení a Molins, una festa del bàsquet, un premi pel nostre equip, on les nostres, un cop més, s’hi deixaran la pell per deixar el nom d’aquest club i d’aquest poble el més amunt possible.

Noies, uns dies enrere us deia que el que estem vivint ara mateix és un premi, un premi que us heu guanyat amb el vostre suor, amb els vostres patiments, amb les vostres alegries, UN PREMI PER SER EL QUE SOU I PER SER COM SOU. Guanyar diumenge que ve seria fantàstic, però passi el que passi a la pista el proper cap de setmana, per mi ja SOU LES CAMPIONES! Estic orgullós de formar part d’aquest grup i d’haver posat el meu granet de sorra per aconseguir el que hem aconseguit, estigueu vosaltres també orgulloses, perquè sou vosaltres i només vosaltres, les autèntiques protagonistes d’aquesta temporada que MAI OBLIDAREM. Gràcies per deixar-me viure al vostre costat tot això! I us convido a gaudir d’aquesta setmana tan especial, de viure amb intensitat cada minut d’aquesta setmana, de fruir d’aquesta festa del bàsquet com és una Final4. Deixeu enrere les pors, els nervis, les preocupacions i GAUDIU!
que oportunitats com aquesta no se’n viuen moltes... Fem que la Roser no oblidi mai el seu “fins aviat” com a jugadora del Molins! Abracem-nos i fem juntes aquest darrer pas!


QUE TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE!

Al final tot es qüestió de fe... com en la pel·lícula “Cadena de Favors”, si jo hi crec, tu hi creus i ella hi creu, si nosaltres hi creiem, vosaltres hi creieu i ells hi creuen... Conjuguem juntes el verb creure, que... JO HI CREC!

http://www.youtube.com/watch?v=6E2hYDIFDIU


Al club sencer li vull AGRAIR tot el suport que ens ha donat durant tota la temporada i els hi vull demanar un últim esforç de SUPORT per respondre, a l’alçada de les circumstàncies, a l’esforç que aquestes noies faran per tot el club, per tu, per mi, per ell, por tots... 1, 2, 3, MOLINS! JUNTS SEREM 1!
Finalment vull fer una crida a tothom que s’estimi Molins, a venir diumenge vinent al Poli a empentar a les nostres noies en el seu últim esforç, que no serà fàcil, i que si be no us puc assegurar que guanyem, el que us puc assegurar és, que AQUESTES TAMPOC FALLEN...! MAI!

UN COP MÉS I ARA MÉS QUE MAI...


AMUNT MOLINS!


PERE GALIMANY i DANI COLELL (Entrenadors Sènior "A" Femení)