30 de maig 2011

JÚNIOR "A" MASCULÍ: PUNT I FINAL A UNA GRAN TEMPORADA






El Júnior "A" va posar punt i final a la temporada després de caure eliminats de les fases finals de Nivell "A" davant del CB CASTELLDEFELS 2, un equip que ha demostrat ser superior i ens ha guanyat 61-71 a Molins el dissabte i 77-53 a Castelldefels ahir diumenge. Ens hagués agradat allargar més la temporada però el cansament, desgast i el gran període entre el final de lliga i les fases (on no hem pogut entrenar en condicions per manca de jugadors i preparació d'exàmens finals i recuperacions), i evidentment, la dificultat i el nivell del rival, han propiciat que no haguem estat al nivell que hauríem desitjat.



Tot i així, els entrenadors ens hem esforçat a fer veure a l'equip que per perdre en unes fases abans de res hi has de ser, i que ens ho hem guanyat amb el segon lloc a la lliga. De les derrotes també s'ha d'aprendre i encara s'aprèn més jugant contra equips que estan per un graó per sobre i que, tot sigui dit, treballen més fort.


L'equip tanca la competició de la temporada, amb el segon lloc a la lliga regular (24-6, cap derrota a casa en tota la segona volta) i amb el record de la victòria al Torneig de Reis que tanta il·lusió ens va fer guanyar. Recordem que una part important de l'equip ja va aconseguir l'any anterior arribar a la final del Torneig i fer-se amb el primer lloc de la lliga a Nivell B i anar també a fases. Aquest any, amb les incorporacions de Lluís Tintorer, Sergio Romera i David de Ugarte, l'equip ha guanyat solidesa i hem pogut fer igualment un gran paper a Nivell A.



Cal destacar, tot i que hi hagut períodes complicats, la implicació a nivell general de tot l'equip, en entrenaments i en la dinàmica del club, ja que també diversos jugadors han anat col·laborant amb el Sènior "B" i alguns han tingut fins tot uns minuts amb el Sènior "A".



Ha estat una temporada important en la formació dels jugadors, que salten d'una etapa a una altra i esperem que la majoria estiguin preparats per nous reptes més complicats.



Els vostres entrenadors us felicitem pel treball que hem fet i esperem que puguem seguir compartint bons moments de bàsquet més endavant. Aprofitem també per agrair el suport a les famílies i acompanyants, que sempre han estat al costat de l'equip.



MOLTES GRÀCIES I FINS AVIAT!!!



MIQUEL SÁNCHEZ CANALS i CARLES RELLAN (Entrenadors Júnior "A" Masculí)