16 de maig 2011

SÈNIOR "A" FEMENÍ: ESTAREM A LA FINAL A 4!!!

Cap guió podria estar millor escrit! Quarta victòria del nostre Sènior Femení A, en els quatre partits disputats de la lligueta d’accés a la Final a 4 de Tercera Catalana, aquest cop a la pista del CB Lliçà d’Amunt A (equip campió de lliga del grup 7 de Tercera) per 38 a 46. Amb aquesta victòria les molinenques s’asseguren matemàticament, a manca de dos jornades encara per disputar-se, la seva presència a la Final a 4 del Campionat de Tercera Catalana que es disputarà el cap de setmana del 4 i 5 de juny.

En el partit disputat a Lliçà d’Amunt, les noies del Molins varen sortir molt concentrades i amb molt de respecte pel seu rival, el qual sabíem que s’hi jugava la vida en el partit, doncs tot el que no fos guanyar les deixava fora de la Final4. El partit va estar marcat per les bones defenses de tots dos equips ja des del principi, amb tantejos baixos i distàncies curtes al marcador. En el primer quart el resultat va ser de 14 a 12 per les locals, per un 10-14 en el segon període, que deixaria l’electrònic en un ajustat 24-26 per les de Molins al descans.

A la sortida del tercer quart les molinenques no varen badar i van fer un parcial de sortida de 0-7, en els primers 5 minuts del període, per marxar de 9 al marcador 24-33. A partir d’aquí intercanvi de cistelles i 8 amunt el Molins al final del tercer quart, 30-38. Amb tot per decidir encara, el darrer quart va ser de més caire defensiu encara que els 3 anteriors, i el resultat del període ho diu tot: 8 a 8. Al final victòria d’ofici i casta d’un Molins, que tot i no jugar brillant, va saber mantenir la seva identitat i endur-se la victòria amb solvència, contra un Lliçà que es jugava el tot pel tot, per 38-46.

Finalment, avui volem agrair especialment a la jugadora del nostre Cadet Femení, l’Anna Avilès, la seva participació en la treballada victòria d’ahir i la encoratgem a que segueixi creixent com a jugadora amb la seva bona predisposició i ganes de bàsquet.

En guanyar ahir diumenge a Lliçà, el nostre primer equip femení confirma la seva presència a la Final a 4 de Tercera Catalana i segueix fent història. La nostra presència a la Final4 es ben justa, treballada i merescuda, doncs aconseguir 4 victòries en 4 partits jugats de la lligueta d’accés, on t’enfrontes a equips campions de lliga de Tercera d’altres grups de la fase regular, és un fet que cal ponderar molt. Ha estat mol difícil, que ningú s’enganyi, ha costat molt i hem hagut de patir molt i treballar molt per arriba fins aquí... Ara toca celebrar-ho com cal! Celebrar que som campiones de lliga, que hem aconseguit un ascens de categoria històric pel nostre club i que jugarem una Final a 4 del Tercera Catalana, en la que molts, no hi haguessin ni somiat al començar aquesta temporada. Ho heu aconseguit noies i ho mereixeu! Ara a gaudir-ho tot de valent, perquè el que estem fent i aconseguint aquest any, passa pocs cops a la vida d’un esportista.