16 de maig 2011

SÈNIOR "A" MASCULÍ: NOMÉS ENS FALTA UNA VICTÒRIA!

El Sènior "A" va superar ahir a la tarda el que es presentava com el partit més important de la temporada, el primer partit de la fase de permanència a Segona Catalana.
L'equip tenia la baixa per lesió de Jose García i l'habitual suport de Marc Casals i Alex Hidalgo, que havien jugat molts minuts en el seu partit amb el Sènior "B" al matí. La notícia positiva era la disponibilitat de Noël de Boisrolin, després de descansar tota la setmana per problemes d'esquena.
El Molins, motivat i amb la tensió lògica en la prèvia d'un partit d'aquesta transcendència, es trobava amb un rival, el SOLSONA, que es presentava amb 8 jugadors, la majoria d'ells de les categories inferiors.
No s'havia de canviar el rumb que havíem triat ni rel·laxar-nos, de manera que el Molins va començar amb intensitat i molt d'encert en el llançament, amb un Vico enxufadíssim que marxava al descans amb 20 punts i 4 triples, i l'equip amb una còmode diferència al marcador (43-16).
A la represa, les diferències es van seguir ampliant, arribant a superar els 40 punts, i només alguns triples visitants a final de partit van permetre deixar el marcador final en 83-43.
Agraïm la presència de tots els jugadors del club i acompanyants que vau fer caliu i vau donar ànims a l'equip. El partit, per les circumstàncies que siguin, no va ser de la dificultat esperada, però el que necessitàvem era la victòria i ens vau ajudar a aconseguir-la!!!
Parcials: 22-6; 21-10; 19-7; 21-20.
Anotadors: Ferran (9 amb 3 triples), Amigó (6), Noël (7), Rubén (3), Alex (4), Miquel (17), Vico (24 amb 4 triples), Teo (6 amb 2 triples), Casals, You (4), Xavi (3).
12 triples anotats i 11/11 tirs lliures (això sí que és un rècord...)
LA SETMANA VINENT, A SOLSONA, OCASIÓ PER GUANYAR EL SEGON PARTIT DE LA SÈRIE I TANCAR LA TEMPORADA AMB LA SISENA VICTÒRIA CONSECUTIVA I LA PERMANÈNCIA A SEGONA CATALANA. TOTS SABEM QUE SERÀ UN PARTIT DIFERENT DEL D'AHIR, PER AIXÒ CAL QUE APRETEM AL MÀXIM I ASSEGUREM ALLÒ QUE DESITGEM!!!