23 de nov. 2011

PRE-MINI FEMENÍ: TAMBÉ DONEM LA CARA ALS PARTIT DIFÍCILS!


El passat dissabte, el nostre pre-mini femení s’enfrontava contra el BF Viladecans, un dels partits més difícils de la lliga, ja que anaven empatats a punts.

Les nostres jugadores sabien que era un partit difícil i per això van començar el partit lluitant i intentant fer tot el que havíem treballat als entrenaments (ja que cal dir que la setmana passada van entrenar molt bé).

Durant tot el partit, el marcador va anar molt ajustat, però gràcies a la constància de totes les jugadores molinenques i a l’esforç que van fer, tot i les controvèrsies del partit (totes les jugadores amb més de tres faltes, excepte dues amb quatre i una expulsada), va fer que el Molins s’endugués la victòria de +10.
Deixant de banda el resultat, que crec que és el menys important, penso que sobretot cal destacar l’esforç, les ganes de lluitar i la constància que les nostres jugadores van mostrar sobre la pista.
Ara cal seguir treballant als entrenaments per seguir aprenent dia rere dia i hem de continuar lluitant a tots els partits com vam fer en aquest, ja que mai es saps contra quin rival et pots enfrontar.
ELENA RUIZ (Entrenadora Pre-Mini Femení)