22 de nov. 2011

SÈNIOR "A" MASCULÍ: UNA MÉS AL SAC!!!

Nova victòria del Sènior "A" Masculí contra un altre rival de la part alta, LA PARROQUIA CEVG, que visitava el Poli amb un balanç idèntic al nostre (6-3) i amb qui compartíem la 4a posició.
El partit va estar força igualat durant la primera meitat, amb baixa anotació i alternances al marcador amb petits avantatges pels dos equips. Al descans, 31-30 amb una cistella in-extremis de Jordi de Ugarte.
A la represa, el Molins va anar pujant el ritme de l'accelerador de la mà d'un David Amigó molt incisiu prop de la cistella i s'arribava al darrer període amb un favorable 48-43. Un coixinet però encara tot per decidir.
Però millor no podia començar el període: Noël de Boisrolin recollia el testimoni i lligava un 2+1 i una incontestable esmaixada, donant ales als molinencs, que a partir d'aquell moment van posar el candau en defensa i van aconseguir un parcial de 15-3 els 8 primers minuts del darrer període. De fet el Vilanova només va aconseguir 9 punts (3 triples) en tota l'últim quart. Al final, victòria per 64-52, quarta consecutiva, i combinada amb la nova derrota del CB SAMÀ, fa que el Molins se situï 3r a la classificació.
A destacar el recolzament de l'afició que es va fer sentir quan l'equip més ho necessitava i també l'esperada estrena de les noves equipacions, que van venir acomanyades d'aquest important triomf per l'equip.

Parcials: 12-14, 19-16, 17-13, 16-9.

Tirs lliures: 9/15 (60%)