9 de febr. 2012

JÚNIOR "B" MASCULÍ: VICTÒRIA DE MÈRIT

Bàsquet Molins B 49 – 44 SaFa Horta

Aquest últim diumenge de fira el Júnior "B" Masculí va aconseguir una victoria molt difícil contra el Safa-Horta. Van ser dos partits en un. Una primera part on anotar semblava missió impossible (12-24) i una segona on en atac tot va anar molt millor (37-20).

El partit va començar amb molt bona defensa per part nostra, sabíem que no podíem deixar que l’equip rival anotes més de 50 punts en tot el partit per tenir opcions de competir fins al final, i així va ser, però amb el que no comptàvem es que no ens entraria res, només 12 punts i un 1/8 en tirs lliures.

A la segona part vam decidir córrer més el contraatac i va donar els seus fruits ja que vam començar a puntuar cistelles fàcils i contra els atacs estàtics vam estar encertats des de la línia de 3 punts, 3 triples en l’últim quart, si a més li sumem un 8/13 en tirs lliures en la segona part això ens dona una victòria final 49–44.

A seguir treballant i a fer-nos forts a casa!

MIQUEL SÁNCHEZ RIPOLL (Entrenador Júnior "B" Masculí)