7 de febr. 2012

JÚNIOR "A" MASCULÍ: CANVIEM EL XIP!


El diumenge passat, per tancar la fira de la candelera el Júnior “A” va disputar la victòria al segon classificat de la lliga, B.C. Tecla Sala “A”.

Es va poder viure un partit força intens amb un marcador que no es troba normalment en aquestes categories, si no es a base de pròrrogues, 88-95.

El Molins va començar per sóta al marcador, més concretament, va arribar a la mitja part pràcticament amb una diferència de gairebé 20 punts (31-50).

Però com sempre passa, la mentalitat arriba als jugadors, les ganes apareixen, la intensitat i el bon joc surten de tots els jugadors locals i la remuntada amb l’ajuda de l’afició aparentava ser present, però la sort no va acompanyar i els errors defensius van passar factura a l’hora de portar el partit a 90 punts.

Com ja sabem nois, el partit no dura ni 10, ni 20, ni 30 minuts, en dura 40 i hem de veure que aquest fet ens ha passat en la majoria de partits i en quasi tots hem arribat a remuntar, però clar, ningú és deixa fer un parcial 20-0 així com així. Per tant, a posar-se les piles! A lluitar des del primer moment! A ser forts en defensa! A demostrar què és bàsquet! A gaudir d’aquest esport!

I sobretot, a fer pinya: Estivi, Capo gangster, Capi, Mascara, Falete, Rodilleitor 3000, Xusco o Michael, Rubia, Xurrie o Yati, Mascara2, CAP, Deugart! A tope tius que quan volem som la hostia! :)

1,2,3 MOLINS!

FERRAN MOLA (Jugador Júnior “A” Masculí)

1 comentari:

TRAZART ha dit...

Grande Rodillator 3000.2! Ànims que el diumenge el Gavà ens els menjarem segur!