7 de febr. 2012

SÈNIOR "A" MASCULÍ: ESPINA FORA!

11a victòria consecutiva del Sènior "A" Masculí contra un equip que li teníem especial ganes (ja que havíem perdut en els darrers 3 enfrontaments) el Territoribasket Castelldefels. Tot i començar una mica adormits vam saber imposar el nostre basquet per aconseguir el resultat final de 60-49.

El partit va començar amb un gran encert per part de l’equip visitant que va encistellar tots els primers tir que va intentar posant un 2-9 al marcador, però els nostres jugadors van aconseguir reduir la diferencia a 2, 12-14 al final del primer període, tot i això l’equip visitant va tornar a sortir molt fort al segon període, amb un parcial de 10-19 per anar-se al descans amb la màxima diferència al marcador, 22-33.

Tot i no tenir bones sensacions, l’equip local va anar al vestidor amb ganes de revertir la situació i amb la confiança acumulada de la gran temporada que portem fins el moment. I va ser des de la defensa (aspecte gràcies al qual estem on estem) que vam remuntar al partit amb un parcial de 12-0 durant els 8 primers minuts del segon període per finalitzar el quart amb un empat, 39-39. Quedava tot per decidir però el Molins, amb la gran ajuda de tota l’afició, va agafar les regnes del partit i amb una gran defensa zonal i atacant amb cap vam aconseguir la màxima diferència de 12 punts al minut 38 i la 14 victòria de la lliga (60-49).

Cal destacar l’aportació anotadora de Noël (13) amb punts molt importants al primer quart, Chus (12) i Miquel (10), i tot i començar fluixos en els tirs lliures vam anotar 15/26, percentatge que es pot millorar. Vam aconseguir anotar 7 triples per 3 del rival.

Finalment agrair molt el suport de tota l’afició que està recolzant molt l’equip i recordar que el proper partit com a local es jugarà diumenge 19 de febrer a les 12:00. Però abans hem d’anar a Reus a la pista del Pare Manyanet, equip cuer que està començant a jugar força bé i guanyar partits, per la qual cosa hem d’anar molt concentrats i amb humilitat per intentar aconseguir la 15a (i 12a seguida!).