6 de març 2012

JÚNIOR "B" MASCULÍ: VICTÒRIA DESPRÉS DE 2 PRÒRROGUES!

El Júnior "B" va aconseguir aquest diumenge a les 9 del matí una victòria molt treballada en un partit d’infart.

Com sempre, plantejant el partit des de la defensa volíem aconseguir que a l’equip contrari els costés molt anotar i sobretot anul·lar al seu home més important, un interior realment alt, que ens havia anotat molts punts en el partit d’anada.

Els parcials del partit van ser (15-11) (17-6) (2-16) (13-14) per acabar els 40 minuts amb el resultat de 47-47 amb triple sobre la bocina per part local, una gran cistella! Començava el període extra amb més calma, però en acostar-se el final d’aquest, a falta de pocs segons triple nostre per tornar a empatar el partit i posterior recuperació de murri per forçar la falta i anotar dos tirs lliures que ens posaven per davant en el partit a falta de 5 segons. I com que aquest partit ja no estava sent normal, l’equip rival ens va tornar el cop i ara van ser ells els que van anotar a l’últim segon i empatar de nou el partit. Parcial de 11-11, marcador 58-58...i a la SEGONA PRÒRROGA!

Segon període extra, sense cap jugador interior, refugiats en la zona i corrent al contraatac per evitar al seu jugador gran, vam poder endur-nos el partit amb un últim parcial de 9-6 i el resultat final de Bàsquet Molins B 67 – SA.FA. Sant Andreu 64.

Cinquanta minuts de partit que van acabar amb victòria gràcies a un objectiu en comú: DEFENSAR! Enhorabona a tots!

MIQUEL SÁNCHEZ RIPOLL (Entrenador Júnior "B" Masculí)