6 de març 2012

JÚNIOR "A" MASCULÍ: QUARTA CONSECUTIVA I MILLORA PALPABLE

PER MOLTS ANYS, LLUC!
.
Diumenge a la tarda el Júnior “A” del Molins rebia al CB VALLS BNA. Primer de tot, cal felicitar i ressaltar la victòria de l’equip local (70-63) contra un rival molt fort que abans d'acabar d’aquesta jornada se situava en la part noble de la classificació (quarta posició).
.
Va ser un partit on des de el primer minut de joc es va veure una gran intensitat defensiva, sobretot de l’equip rival, ja que era la seva gran virtut a tenir en compte, una defensa molt intensa i molt activa. De manera inusual al que veníem fent darrerament, l’equip local es va contagiar i va fer una de les millors primeres, parts defensivament parlant, del que va de temporada si no la millor, on en la majoria de casos en el descans l'anotació rival rondava els 40-45 punts, i en aquest partit vam deixar un bon equip com el Valls en 27 punts. Es va arribar al descans amb un marcador favorable als de Molins amb un marge de 5 punts (32-27).
.
De la segona meitat, principalment emmarcar una tònica on l’equip local semblava que es desenganxava del marcador, però al final l’equip visitant tornava a apropar-s’hi, fins que a 3 minuts pel final, l’equip local va fer valer les seves intencions i es va emportar la victòria contra el quart classificat.
.
Felicitar a Ferran Mola per la seva actuació en aquest partit, apareixent els minuts finals on l’equip el necessitava, i també a Lluc Sendra, que el dijous va celebrar el seu divuitè aniversari.
.
Felicitats equip! S'ha de seguir endavant amb aquesta dinàmica positiva de victòries i de treball!
.
La setmana que ve visitem el líder, el Cornellà, dissabte a les 19:15h a Can Carbonell. A per la campanada!!!