15 de març 2012

JÚNIOR "A" MASCULÍ: APUSTUFLANT!

-
Dissabte a la tarda el Júnior "A" del Molins es presentava amb un balanç de 8-13 a la pista del líder pràcticament des de la jornada 1, el CB CORNELLÀ "B" (balanç de 20-1). Lluny de sortir intimidats i amb por els Molinencs vam anar a per la victòria des del minut 1, amb un parcial inicial de 1-15, amb 11 punts en menys de 3 minuts de Marc Sanglas. Aquest aventatge es va augmentar fins arribar al 5-21. Però a partir d'aquell moment els locals van començar a jugar com saben i amb un parcial espectacular de 30-4 ens remontaven el partit i es ficaven +10, tot i que un parell de cistelles nostres abans de la mitja part ens acostava una mica, 37-31 al descans.
.
El 3er quart va ser més aviat de tempteig, un equip es ficava amunt, l'altre empatava i es ficava 2 amunt... quedant clar que el partit es decidiria a l'últim període, 53-51 pels blaus a falta de 10min. L'útlim quart va començar igual que el 3er, els dos equips es combinaven petits aventatges, fins que un parcial de 0-8 ficava els nostres +5, aventatge que malgrat els intents del Cornellà no deixaríem escapar i ens vam acabar enduent la victòria per 73-78.
.
A destacar l'últim període d'Oscar Montero, que com a Tarragona va estar determinant en els minuts finals. El percentatge en els tirs lliures de tot l'equip dóna mostres de la concentració dels molinencs en aquest partit, 24/31.
.
Només afegir que contra un equip que és probable que guanyi la lliga Júnior Interterritorial, els hem guanyat un total de 5 quarts dels 8 disputats, som l'únic equip que ha estat capaç de guanyar-los a la seva pista i l'equip que els ha guanyat per més diferència. Tot i aquesta gran victòria, seguim 10ens a la lliga (de 16).
.
La del dissabte va ser la 5ena victòria consecutiva (de un total de 9) i 3 d'elles contra equips de la part alta, les dues próximes setmanes ens visiten a MOLINS equips que abans d'aquesta jornada tenien el nostre mateix balanç i per tant guanyar-los seria interessant de cara a aconseguir acabar en la meitat superior de la taula, 8ens, plaça que actualment esta a 2 victòries de diferència.
-
DAVID DE UGARTE (Jugador Júnior "A" Masculí)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona crónica David. Apustuflant també, la gran victoria als liders. Equip, a seguir igual o millor. Per demanar que no sia!!