6 de març 2012

SÈNIOR "A" MASCULÍ: VOLTA COMPLETA!

.
I... SÍ!!!! EL SÈNIOR "A" MASCULÍ ACONSEGUEIX LA QUINZENA!!! Els molinencs derroten el CB CAMBRILS, últim equip que els va derrotar a la lliga, el 22 d'octubre passat. D'aquesta manera, s'assoleix una imbatibilitat de 134 dies en el que portem de temporada. El Molins ha passat de la desena posició en la Jornada 6 (balanç de 3-3), a compartir liderat en la Jornada 21 (balanç de 18-3). No sabem fins quan durarà la ratxa, però francament és per gaudir-la i viure-la al màxim!!!
.
Pel que fa al partit contra el Cambrils, ens vam trobar amb un rival que venia amb baixes, però és que nosaltres també teníem les de Carles Fusté (microtrencament fibrilar) i Marc Raventós (procés gripal). Ambdós jugadors han entrenat ja el següent dilluns.
.
El partit va ser molt igualat, amb diferències mínimes entre els dos equips en tota la primera meitat, que va finalitzar amb 37-36 al marcador.
.
A la represa, el Molins va completar algunes bones recuperacions i contraatacs i va assolir la màxima diferència local (49-40, minut 27), però els tarragonins van tornar a reaccionar per acabar 51-47 a manca de 10 minuts.
.
L'últim quart va ser igualadíssim, semblava que el Molins amb 2 triples arribava millor al darrer minut, però una desafortunada i discutida jugada, amb +3 pels locals, donava 4 tirs lliures i possessió pel Cambrils, que va encistellar-ne 3 i va atacar per posar-se per davant. Però el Molins va defensar bé i Teo Fernández, tornant a agafar responsabilitat com va fer a Valls, va anotar, aquest cop sí, un 2+1 transcedental que va encarrilar la victòria, patidíssima, pels de casa!
.
Vam anotar 5 triples i 11/18 tirs lliures, per tan sols 1, i 19/34 dels rivals.
.
Noël de Boisrolin (15) i Teo Fernández (14), van combinar-se per ser els millors anotadors molinencs.
.
La setmana que ve l'equip repeteix a casa, rebent el Nàstic de Tarragona, que està en la zona baixa de la taula però recentment ha derrotat a La Palma. El partit tornarà a l'horari habitual, diumenge a les 19h.
.
Caldrà treballar dur per superar el Nàstic, i en cas de fer-ho, la jornada ens duria una alegria sí o sí, arrel del partit VALLS-SAMÀ. O ens posarem primers en solitari, o li treurem 3 partits al 3r classificat, a falta de 8 jornades. Com dèiem, però, nosaltres "a lo nostre"!!!