27 de nov. 2012

JÚNIOR FEMENÍ: VICTÒRIA SUADA!

 
Déu n'hi do el que ens van fer treballar les 6 jugadores que es van presentar per part del Sant Joan Despí, un dels darrers classificats de la lliga. Cal treure's el barret perquè tot i el cansament i desgast dels molts minuts a pista de cada una d'elles i del molt que les vam intentar pressionar, l'equip visitant va aguantar dins del partit durant la major part del matx i només als darrers instants, quan es van quedar amb 4 jugadores a pista per eliminacions, vam poder assolir la diferència final. Ens van anotar 19/28 tirs lliures (nosaltres 12/22), i entre 2 jugadores ens van fer 30 dels seus 44 punts.
 
Aspectes positius nostres, doncs que vam arribar als 60 punts per segon cop en la temporada, i que vam anotar tants triples com els que portàvem en els 8 partits anteriors (2). Val a dir també que la nostra anotació va estar molt repartida i que vam anotar les 11 jugadores disponibles.
 
Aspectes a millorar, i que ja hem posat en marxa, és la nostra eficàcia, un tema que evidentment depèn de l'encert i la il·luminació del dia, però sí que és cert que en el nostre cas necessitem trobar maneres de fer punts a més d'acabar els contraatacs en 1c0, ja sigui potenciant més recursos en les finalitzacions i donant molta més importància als llançaments de fora l'ampolla, hem de treballar per tirar còmodes i confiades que podem ficar!
 
Aprofito aquesta crònica per agrair i felicitar les 4 jugadores del Cadet Femení que han col·laborat amb nosaltres les darreres setmanes (Marina Toran, Míriam Domènech, Mercè Vega i Andrea Toro), que m'han sorprès molt positivament i que han demostrat estar preparades per ajudar al Júnior i ser competitives en els partits malgrat pràcticament no haver entrenat. Esperem que la col·laboració segueixi creixent d'ara endavant!
 
Per últim us deixem aquesta foto de l'equip, va ser una manera ben "dolça" d'acabar el partit. Aquestes noies, a part de ser unes "currantes", són unes artistes!
 
Aquest diumenge ens aixecarem ben d'hora, ben d'hora, per visitar la pista del CB PRAT (9:15h), un rival que sens dubte serà duríssim, i que dependrem de la nostra capacitat de sumar, sumar i sumar a l'equip, esperem que ens acompanyi també el treball desinteresssat i l'encert de cara a cistella!
 
1, 2, 3, MOLINS! (Helena)
 
MIQUEL SÁNCHEZ CANALS (Entrenador Júnior Femení)