27 de nov. 2012

SÈNIOR "B" MASCULÍ: ÀMPLIA VICTÒRIA CONTRA UN RIVAL FLUIX


Diumenge passat el Sènior "B" ens desplaçàvem a Sant Sadurní d'Anoia, capital del cava, per enfrontar-nos a L'ESQUITX, equip que ostenta la desena posició al grup, amb 7 derrotes i 1 victòria.
.
S'intuïa que seria un rival fluix, tot i així anàvem amb la mentalitat de sortir a jugar contra els primers, amb clara intenció de corregir els errors del partit passat, sobretot en l'aspecte defensiu.
S'ha de dir que tot i haver guanyat de 44 punts (44–88 al final del partit), defensivament no vam estar a l'alçada del que s'esperava. L'Esquitx va tenir bastantes opcions de fer créixer el seu marcador, altre cop amb jugadors que es quedarien pràcticament sols sóta cistella, però que degut a mals llançaments no sumarien al marcador. Tot i així sí que vam estar millor en altres aspectes, com en el rebot on vam ser clarament superiors, o en els llançaments de triple.
. 
En conclusió, hem guanyat el partit, però no hem complert del tot les expectatives que teníem marcades, així que aquesta setmana toca treballar dur per rebre a casa a un dels equips mes forts del grup. Per part del Molins, destacar al nostre “killer” David de Ugarte, que va anotar ni més ni menys que 31 punts.
Proper partit, el Diumenge a les 16h, contra el PB LA PALMA "B", equip que porta 6 victòries i només 1 derrota, a més amb una de les millors defenses del grup. A treballar i a guanyar!

ÀLEX HIDALGO (Capità Sènior "B" Masculí)