9 de nov. 2012

SÈNIOR "A" FEMENÍ: SEGONES I AMB PAS FERM


 
En la jornada 7 del grup 3 de 2a Catalana, disputada el passat matí de diumenge, a la pista CB CORNELLÀ B, el nostre Sènior A Femení va aconseguir una complicada e important victòria per 54-59, que li ha servit per consolidar-se en solitari, a la segona plaça de la classificació amb un balanç de 6 victòries per 1 derrota.
Les molinenques amb algunes baixes i sabedores de la dificultat e importància del partit i de la qualitat del seu rival, varen sortir molt concentrades, dominant el joc, per tancar un bon primer quart amb el resultat de 12-19.
El segon parcial es va jugar a gran intensitat per part de tots dos equips. I tot i que les joves jugadores del Cornellà, van millorar les seves prestacions en atac, amb bons percentatges en el tir exterior, les molinenques no varen quedar-se enrere i varen igualar el parcial a 17, per marxar al descans amb avantatge a l’electrònic 29-36.
A la represa, les noies del Molins varen baixar els seus percentatges d’encert de cara a cistella (especialment des de la línia de tirs lliures), fet que va propiciar que s’anotessin tan sols 11 punts en el tercer període, no obstant, el bon treball defensiu molinenc, contrarestaria la manca d’encert en atac i permetria a les molinenques endur-se el parcial per 10-11.
Amb un ajustat 39-47, començava un darrer quart interessantíssim i amb tot per decidir. Tot i les embranzides locals per intentar capgirar el marcador, el Molins va seguir dominant el partit, amb lògiques dificultats però amb solvència, per acabar imposant-se 54-59, en la que serà de ben segur, una de les pistes més complicades de la categoria.

Amb aquesta important victòria, les noies del Bàsquet Molins aprofiten la nova ensopegada dissabte del Esparraguera, per situar-se com a segones classificades en solitari. I en la propera rebran la visita d’un altre equip de Cornellà, el BF Cornellà A. Un equip que va baixar de Primera Catalana la temporada passada i que, cinquenes a la classificació, amb un balanç de 4 victòries i 3 derrotes, segur que ho intentarà tot, per no perdre l’estela dels primers classificats en la lluita per l’ascens.

Gran partit el del proper diumenge, partit on a les nostres els hi tocarà lluitar i patir com mai en aquesta lliga tan igualada, però que de ben segur, que amb el suport de la nostra gent i l’esforç i la qualitat d’aquest gran equip que tenim, sabrem fer-nos fortes al Poli i seguir empaitant al líder, SEGUIR CAMINANT CAP A UN SOMNI...

Veniu a animar-nos, el proper diumenge (19:15h al Poli) en aquest difícil partit i us assegurem que no us empanadireu, vosaltres poseu els ànims i nosaltres posem la resta...

AMUNT MOLINS!!! TOTS SOM UN!
PERE GALIMANY (Entrenador Sènior "A" Femení)

1 comentari:

Anònim ha dit...

PAS A PAS DEL VOSTRE VIATGE CAP A ÍTACA...
MOLTA SORT.